Brembo online termékek. Hogyan lehet felismerni a jogosult forgalmazókat

Mielőtt megvásárol egy Brembo terméket, mindig ellenőrizze, hogy kompatibilis legyen az autójával.
A hagyományos csatornákon (forgalmazók, alkatrészkereskedők és szervizek) mellett a Brembo termékek online is széles körben elérhetők.
Ez azonban felveti a kérdést: ezek valóban eredeti termékek, vagy hamisítványok? Hogyan lehetek biztos abban, hogy eredeti Brembo terméket vásárolok?
 
Brembo official dealer logo
 
A „Hivatalos Brembo márkakereskedő” logója és a termékek képei.
 
A „Brembo hivatalos kereskedő” logó a garancia, hogy a kereskedő, akitől vásárol, rendelkezik a Brembo felhatalmazásával. Ha további megerősítést szeretne kapni arról, hogy a webhely, ahonnan vásárolni szeretne, törvényes, ellenőrizze a Brembo termékről mutatott képeket és azok műszaki adatait – ezeknek általában meg kell egyezniük a www.bremboparts.com webhelyen látható képekkel és részletekkel (ez a hivatalos Brembo termékkatalógus a pótalkatrész piac számára)
 
Mi van akkor, ha nincs logó, vagy a képek eltérőek?
 
Ne feledje, hogy még ha az eladó webhelyén látható képek és műszaki adatok nem egyeznek is tökéletesen a www.bremboparts.com webhelyen találhatóakkal, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a cikk nem eredeti Brembo termék.
 
Ha a „Hivatalos Brembo Márkakereskedő” logó nem jelenik meg az eladó webhelyén, ez kétségeket ébreszthet afelől, hogy valóban része az engedélyezett Brembo hálózatnak. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy az eladó által forgalmazott Brembo termékek nem eredetiek, vagy hamisítványok. Egyszerűen egy olyan eladó lehet, aki Brembo termékeket vásárolt egy hivatalos forgalmazótól, de nem különösebben törődik azzal, hogy kielégítő és biztonságos vásárlási élményt biztosítson a felhasználóinak.
 
Ha még mindig nem biztos abban, hogy az eladótól Brembo termékeket szeretne vásárolni, vagy bármilyen gyanús tevékenységet vagy webhelyet szeretne bejelenteni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot itt bármikor!
 

Van még valami, amit meg szeretne kérdezni?

Lépjen kapcsolatba a Brembo műszaki támogatási csapatával. Technikusaink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot!
Vissza az indexhez
Értékesítés utáni szolgáltatás
Olvassa el a következő cikket
Ismerje fel az eredeti termékeket
Adatvédelem">