12 októbra 2021

Odhalenie „modernizovanej“ série brzdových doštičiek Brembo

Brzdové doštičky Brembo Xtra s novým vzhľadom majú vyzdvihnúť unikátnosť celej série produktov.

Spoločnosť Brembo, ktorá je popredným výrobcom brzdových systémov Brembo, ohlásila modernizáciu svojich brzdových doštičiek „Brembo Xtra“ pre automobilový trh. Táto séria doštičiek má doplniť inú sériu vŕtaných a dierkovaných kotúčov, ktoré spĺňajú požiadavky všetkých automobilových nadšencov, ktorí pri bežnej jazde túžia po komforte a odolnosti..
 
Odhalenie „modernizovanej“ série brzdových doštičiek Brembo
 
Vizuálne zmodernizované brzdové doštičky, ktoré sú v predaji od júna 2021, obsahujú úplne nové grafické prvky so sivou podložkou a červenou potlačou s logom „Brembo Xtra“ na tele doštičky. Tento nový dizajn nahrádza laserové rytiny, ktoré sa dosiaľ nachádzali na trecích plochách.
 
V súlade s vysokými štandardmi udržateľnosti v spoločnosti Brembo sa nové brzdové doštičky dodávajú v úplne recyklovateľnej fólii. Táto dodatočná vrstva dodáva obalu novú úroveň ochrany. Táto estetická modernizácia brzdových doštičiek spolu s novým obalom odlišuje sériu Brembo Xtra od všetkých ostatných konkurečných sérií a zdôrazňuje jej špičkové vlastnosti.
 
Odhalenie „modernizovanej“ série brzdových doštičiek Brembo
 
Séria brzdových doštičiek Brembo Xtra, ktorá bola na trh uvedená v roku 2018, je špeciálne určená pre rady kotúčov Max a Xtra. Pokrýva viac než 100 dielov vrátane mnohých najnovších modelov kompaktných, stredných a športových automobilov. Brzdové doštičky obsahujú materiál s názvom BRM X L01, ktorý bol špeciálne vyvinutý technikmi spoločnosti. Je vyrobený z viac ako 30 rôznych zložiek, ktoré boli skúmané a testované v moderných výskumných laboratóriách spoločnosti Brembo.
Spoločnosť Brembo mohla tento inovatívny materiál vyvinúť vďaka skúsenostiam v oblasti originálneho vybavenia (OE) a tiež vďaka histórii vývoja mnohých vysokovýkonných produktov, ktoré zvládnu aj tie najextrémnejšie brzdné podmienky. Medzi vlastnosti brzdových doštičiek Brembo Xtra patrí lepší pocit zo stláčania pedálu, komfort a výkon pri slabnutí bŕzd, ako aj vyššia stabilita pri trení, menšia miera opotrebenia a čistejšie ráfiky.
 
Brzdové doštičky Brembo Xtra s „novým vzhľadom“ spĺňajú požiadavky nariadenia ECE R90, takže sú plne kompatibilným náhradným dielom na cesty. Implementácia prechodnej fázy prebieha v spojení s brzdovými doštičkami Brembo Xtra s čiernou podložkou a tiež s novými, ktoré obsahujú sivú podložku, takže na predaj budú ešte niekoľko mesiacov k dispozícii obe možnosti.
Zásady ochrany osobných údajov">