Spoločnosť Brembo predstavuje na veľtrhu Automechanika Frankfurt 2022 svoj rad náhradných dielov

Essential, Prime, Beyond a Xtra, štyri skupiny náhradných dielov pre potreby všetkých vozidiel a spotrebiteľov
 
Portfólio produktov spoločnosti Brembo je výsledkom dlhoročného výskumu a inovácií v oblasti brzdovej technológie. Spoločnosť Brembo neustále vyvíja inovatívne najmodernejšie riešenia, ktoré najlepšie reagujú na vývoj moderných vozidiel, aby spĺňali nové výzvy a aktuálne potreby mobility. To sa odráža aj v neustálom rozširovaní jej ponuky náhradných produktov.
 
Výrobky v jednotlivých radoch majú podobné vlastnosti, pokiaľ ide o konečné použitie riešení a umiestnenie na trhu, a reagujú na špecifické potreby zákazníkov a vozidiel.
Brembo Essential
Brembo Essential
Brembo Essential je ideálny sortiment pre prvý prístup k možnostiam, ktoré ponúkajú náhradné riešenia. Je navrhnutý s technickým obsahom spoločnosti Brembo, ktorý už teraz stelesňuje postoj spoločnosti usilovať sa o kvalitu všetkých svojich produktov. Sortiment zahŕňa brzdové bubny, čeľuste, hydraulické komponenty a repasované strmene.
Brembo Prime
Brembo Prime
Brembo Prime je prémiová rada šitá na mieru motoristom, ktorí hľadajú najlepšie riešenie pre svoje osobné, úžitkové a nákladné vozidlá Inžinieri spoločnosti Brembo vyvinuli tento rad náhradných dielov tak, aby spĺňal špecifikácie modelov vozidiel a zlepšoval ich vlastnosti prostredníctvom vysokých štandardov na techniku a kvalitu. Rad Brembo Prime pozostáva z brzdových kotúčov, brzdových doštičiek, strmeňov, brzdovej kvapaliny a brzdového príslušenstva.
 
Brembo Beyond
Brembo Beyond
Brembo Beyond sa hlási k svojmu poslaniu byť poskytovateľom riešení, zlepšovať jazdnú dynamiku vozidiel a zavádzať nové koncepcie mobility so špecifickým zameraním na udržateľné riešenia. Tento rad produktov zahŕňa súpravu Brembo Beyond EV Kit, rad špeciálne potiahnutých kotúčov a inovatívnych doštičiek určených pre elektrické vozidlá, a súpravu Greenance Kit Concept, ktorá spája nižší vplyv na životné prostredie s vysokým výkonom.
Brembo Xtra
Brembo Xtra
Brembo Xtra je ideálnou voľbou pre motoristických nadšencov, ktorí hľadajú prvky na prispôsobenie svojich vozidiel a vynikajúcu kvalitu, spoľahlivosť a výkonnostné charakteristiky typické pre všetky produkty Brembo. Z týchto a ďalších dôvodov je modelový rad Xtra známy ako cool línia v segmente náhradných dielov. Xtra zahŕňa priečne vŕtané a drážkované brzdové kotúče, brzdové doštičky a nové hliníkové strmene X-Style.
 
 
Každá skupina produktov združuje náhradné produkty Brembo s podobnými vlastnosťami z hľadiska konečného použitia a umiestnenia na trhu. Cieľom je podporovať zákazníkov spoločnosti Brembo a usmerňovať ich pri výbere tým, že spoločnosť reaguje na ich špecifické potreby a na rôzne požiadavky neustále sa meniaceho sveta trhu s náhradnými dielmi.
 
Štyri produktové rady náhradných dielov Brembo: Essential, Prime, Beyond a Xtra

Je ešte niečo, na čo sa chcete opýtať?

Kontaktujte tím technickej podpory Brembo. Naši technici sa vám ozvú čo najskôr!
Návrat na zoznam
Poznatky
Prečítajte si nasledujúci článok
Brzdy budúcnosti: Stručná história automobilov
Zásady ochrany osobných údajov">