Společnost Brembo představuje na veletrhu Automechanika Frankfurt 2022 svou řadu náhradních dílů

Essential, Prime, Beyond a Xtra, čtyři skupiny náhradních dílů pro potřeby všech vozidel a spotřebitelů
 
Portfolio produktů společnosti Brembo je výsledkem dlouholetého výzkumu a inovací v oblasti brzdové technologie. Společnost Brembo neustále vyvíjí inovativní nejmodernější řešení, která nejlépe reagují na vývoj moderních vozidel, aby splňovala nové výzvy a aktuální potřeby mobility. To se odráží i v neustálém rozšiřování její nabídky náhradních dílů.
 
Výrobky v jednotlivých řadách mají podobné vlastnosti, pokud jde o konečné využití řešení a umístění na trhu, a reagují na specifické potřeby zákazníků a vozidel.
Brembo Essential
Brembo Essential
Brembo Essential je ideální sortiment pro první přístup k možnostem, které nabízejí náhradní řešení. Je navržen s technickým obsahem společnosti Brembo, který již nyní ztělesňuje postoj společnosti usilovat o kvalitu všech svých produktů. Sortiment zahrnuje brzdové bubny, čelisti, hydraulické komponenty a repasované třmeny.
Brembo Prime
Brembo Prime
Brembo Prime je prémiová řada šitá na míru motoristům, kteří hledají nejlepší řešení pro svá osobní, užitková a nákladní vozidla Inženýři společnosti Brembo vyvinuli tuto řadu náhradních dílů tak, aby splňovala specifikace modelů vozidel a zlepšovala jejich vlastnosti prostřednictvím vysokých standardů pro techniku ​​a kvalitu. Řada Brembo Prime se skládá z brzdových kotoučů, brzdových destiček, třmenů, brzdové kapaliny a brzdového příslušenství.
 
Brembo Beyond
Brembo Beyond
Brembo Beyond se hlásí ke svému poslání být poskytovatelem řešení, zlepšovat jízdní dynamiku vozidel a zavádět nové koncepce mobility se specifickým zaměřením na udržitelná řešení. Tato řada produktů zahrnuje sadu Brembo Beyond EV Kit, řadu speciálně potažených kotoučů a inovativních destiček určených pro elektrická vozidla, a sadu Greenance Kit Concept, která má nižší dopad vliv na životní prostředí s vysokým výkonem.
Brembo Xtra
Brembo Xtra
Brembo Xtra je ideální volbou pro motoristické nadšence, kteří hledají prvky pro přizpůsobení svých vozidel a vynikající kvalitu, spolehlivost a výkonnostní charakteristiky typické pro všechny produkty Brembo. Z těchto a dalších důvodů je modelová řada Xtra známa jako cool linie v segmentu náhradních dílů. Xtra zahrnuje příčně vrtané a drážkované brzdové kotouče, brzdové destičky a nové hliníkové třmeny X-Style.
 
 
Každá skupina produktů sdružuje náhradní produkty Brembo s podobnými vlastnostmi z hlediska konečného použití a umístění na trhu. Cílem je podporovat zákazníky společnosti Brembo a usměrňovat je při výběru tím, že společnost reaguje na jejich specifické potřeby a na různé požadavky neustále se měnícího světa na trhu s náhradními díly.
 
Čtyři produktové řady náhradních dílů Brembo: Essential, Prime, Beyond a Xtra

Je ještě něco, na co se chcete zeptat?

Kontaktujte tým technické podpory Brembo. Naši technici se vám ozvou co nejdříve!
Návrat na seznam
Poznatky
Přečtěte si následující článek
Brzdy budoucnosti: Stručná historie automobilů
Zásady ochrany osobních údajů">