ΤΑΚΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ XTRA
Ceramic

ΤΑΚΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ BREMBO XTRA CERAMIC
COOL LINE
Η Brembo Xtra είναι η σειρά Cool Line για τους λάτρεις των αυτοκινήτων που επιζητούν κορυφαία απόδοση, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και στην ασφάλεια. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν προσαρμοσμένα στοιχεία για το αυτοκίνητό τους, σε συνδυασμό με την ανώτερη ποιότητα, την αξιοπιστία και την απόδοση των προϊόντων Brembo.
Νέα τακάκια Xtra Ceramic για κορυφαία αυτοκίνητα
Τα τακάκια Xtra Ceramic έχουν ειδικό υλικό, το οποίο, εκτός από το ότι δεν έχει χαλκό, περιέχει επίσης λιγότερα μέταλλα σε σύγκριση με τα τακάκια Xtra. Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό, τα τακάκια Xtra Ceramic εστιάζουν περισσότερο στην άνεση και στις καθαρότερες ζάντες, διασφαλίζοντας κορυφαία απόδοση που αποτελεί τυπικό γνώρισμα της σειράς Xtra line.

Τα τακάκια Prime έχουν γκρι πλάκα στήριξης και κόκκινο αποστάτη με λευκή σήμανση.

Αυτή η σειρά τακακιών είναι λάβει πλήρη έγκριση ECE R-90.
Περισσότεροι από 100
κωδικοί στην γκάμα
check
Top performance
check
Καθαρές ζάντες
check
Comfort
Xtra Ceramic
Xtra performance
Pedal feeling
Άριστη ακρίβεια πεντάλ φρένου για συνολικό έλεγχο της πέδησης που προσφέρει ολοκληρωμένη αγωνιστική οδηγική απόλαυση.
Comfort
Το υλικό των τακακιών φρένων Brembo Xtra έχει μελετηθεί για αγωνιστική χρήση στον δρόμο. Η απόδοση και η άνεση είναι πάντα διασφαλισμένες ακόμη και κατά τη διάρκεια της πιο απαιτητικής χρήσης.
Fading
Η καλύτερη εγγύηση για σταθερή και ασφαλή πέδηση είναι η διατήρηση της απόδοσης σταθερής, τόσο κατά τους κύκλους υψηλής θερμοκρασίας όσο και κατά τους ψυχρούς κύκλους που ακολουθούν.
Σταθερότητα τριβής
Ο συντελεστής τριβής που παραμένει σταθερός υπό όλες τις συνθήκες χρήσης διασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας και της πίεσης, αποτρέποντας με αυτόν τον τρόπο τα θερμά σημεία (hot spots) που σχηματίζονται στην επιφάνεια πέδησης και συνεπώς τους κραδασμούς.
Λιγότερη φθορά και καθαρές ζάντες
Οι πολυάριθμες δοκιμές στον δρόμο και στο δυναμόμετρο που πραγματοποιήθηκαν επισημαίνουν σημαντική μείωση της φθοράς για τις δισκόπλακες Max και Xtra. Αυτό ισχύει επίσης για το υλικό τριβής όταν γίνεται σύγκριση με τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται με τυπικά τακάκια που δεν έχουν αναπτυχθεί για αυτήν τη χρήση. Η μειωμένη φθορά των εξαρτημάτων τριβής και η αντίστοιχη μείωση των εκπομπών σκόνης διασφαλίζουν ότι οι ζάντες θα είναι πιο καθαρές σε σύγκριση με τις τυπικές.
Xtra Info
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Ανθεκτική και με μεγάλη διάρκεια όπως πάντα, με ολοκαίνουρια γραφικά που συμβαδίζουν με την πρόταση αξίας της Brembo.
Ολοκαίνουρια συσκευασία
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">