Η Brembo παρουσιάζει την γκάμα προϊόντων Aftermarket στην Automechanika Frankfurt 2022

Essential, Prime, Beyond και Xtra, οι τέσσερις ομάδες προϊόντων aftermarket για τις ανάγκες όλων των οχημάτων και των καταναλωτών
 
Το πορτφόλιο προϊόντων της Brembo είναι το αποτέλεσμα ετών συνεχούς έρευνας και καινοτομίας στην τεχνολογία φρένων. Η Brembo αναπτύσσει διαρκώς καινοτόμες λύσεις τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται με βέλτιστο τρόπο στην εξέλιξη των σύγχρονων οχημάτων, ώστε να ικανοποιούν τις νέες προκλήσεις και τις τρέχουσες ανάγκες κινητικότητας. Αυτό αντικατοπτρίζεται επίσης στη συνεχή επέκταση της γκάμας ανταλλακτικών.
 
Τα προϊόντα σε κάθε γκάμα έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά, σε ό,τι αφορά την τελική χρήση των λύσεων και τη θέση τους στην αγορά, και ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες των πελατών και των οχημάτων.
Brembo Essential
Brembo Essential
Η γκάμα Brembo Essential είναι η ιδανική γκάμα για μια πρώτη προσέγγιση των ευκαιριών που προσφέρονται από τις λύσεις ανταλλακτικών. Έχει σχεδιαστεί με το τεχνικό περιεχόμενο Brembo, το οποίο αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία της εταιρείας για την επίτευξη υψηλής ποιότητας σε όλα τα προϊόντα της. Η γκάμα περιλαμβάνει ταμπούρα φρένων, σιαγόνες, υδραυλικά εξαρτήματα και ανακατασκευασμένες δαγκάνες.
Brembo Prime
Brembo Prime
Η Brembo Prime, είναι η premium γκάμα ειδικά σχεδιασμένη για αυτοκινητιστές που αναζητούν την καλύτερη λύση για τα αυτοκίνητά τους, ελαφριά οχήματα επαγγελματικής χρήσης και φορτηγά. Οι μηχανικοί της Brembo έχουν αναπτύξει αυτήν την γκάμα ανταλλακτικών ώστε να ικανοποιεί τις προδιαγραφές των μοντέλων των οχημάτων και να βελτιώνει τα χαρακτηριστικά τους μέσω υψηλών τεχνικών προτύπων και προτύπων ποιότητας. Η οικογένεια Brembo Prime αποτελείται από δισκόπλακες φρένων, τακάκια φρένων, δαγκάνες, υγρά φρένων και πρόσθετα εξαρτήματα φρένων.
 
Brembo Beyond
Brembo Beyond
Η γκάμα Brembo Beyond υιοθετεί την αποστολή της εταιρείας να γίνει πάροχος λύσεων, βελτιώνοντας τη δυναμική οδήγησης των οχημάτων και εφαρμόζονται νέες ιδέες κινητικότητας με εστίαση ειδικά στις βιώσιμες λύσεις. Αυτή η οικογένεια προϊόντων περιλαμβάνει το Brembo Beyond EV kit, μια γκάμα δισκόπλακων και καινοτόμων τακακιών με ειδική επικάλυψη αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα, και τη λύση κιτ Greenance που συνδυάζει χαμηλότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο με υψηλή απόδοση.
Brembo Xtra
Brembo Xtra
Η γκάμα Brembo Xtra είναι η άριστη επιλογή για τους λάτρεις των κινητήρων που αναζητούν προσαρμοσμένα στοιχεία για το αυτοκίνητό τους, καθώς και τα χαρακτηριστικά ανώτερης ποιότητας, αξιοπιστίας και απόδοσης που αποτελούν τυπικό γνώρισμα όλων των προϊόντων Brembo. Για αυτούς τους λόγους και για άλλους ακόμη, η γκάμα Xtra είναι γνωστή ως cool line στον τομέα aftermarket. Η γκάμα Xtra περιλαμβάνει δισκόπλακες φρένων με διαμπερείς οπές και εγκοπές, τακάκια φρένων και τις νέες δαγκάνες αλουμινίου X-Style.
 
 
Κάθε ομάδα προϊόντων περιλαμβάνει ανταλλακτικά Brembo με παρόμοια χαρακτηριστικά σε ό,τι αφορά την τελική χρήση και τη θέση τους στην αγορά. Σκοπός είναι η υποστήριξη των πελατών της Brembo και η καθοδήγησή τους στην επιλογή λύσεων ικανοποιώντας τις ειδικές τους ανάγκες και τις διάφορες απαιτήσεις του διαρκούς μεταβαλλόμενου τομέα aftermarket.
 
Τέσσερις γκάμες προϊόντων Brembo Aftermarket: Essential, Prime, Beyond και Xtra

Θέλετε να ρωτήσετε κάτι άλλο;

Επικοινωνήστε με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Brembo. Οι τεχνικοί μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό!
Επιστροφή στο ευρετήριο
Ιδέες
Διαβάστε το επόμενο άρθρο
Τα φρένα του μέλλοντος: Σύντομη ιστορία των αυτοκινήτων
Πολιτική περί ιδιωτικού απορρήτου">