Brembon tuotteet verkossa. Miten tunnistaa valtuutetut jälleenmyyjät

Tarkista aina ennen kuin ostat Brembo-tuotteen, että se on yhteensopiva autosi kanssa.
Perinteisten myyntikanavien (myyntiliikkeet, varaosamyyjät ja korjaamot) lisäksi Brembo-tuotteita on saatavilla laajalti myös verkossa.
Tämä herättää seuraavan kysymyksen: ovatko tuotteet todella alkuperäistuotteita vai ovatko ne väärennettyjä? Miten voin olla varma siitä, että olen ostamassa aidon Brembo-tuotteen?
 
Brembo official dealer logo
 
"Brembo Official dealer" -logo ja tuotteiden kuvat.
 
Virallisen jälleenmyyjän "Brembo Official Dealer" -logo on tae siitä, että jälleenmyyjä, jolta olet ostamassa tuotteita, on Brembon valtuuttama. Varmista vielä verkkosivuston aitous tarkastelemalla Brembo-tuotteesta esitettyjä kuvia ja teknisiä tietoja – niiden tulee yleisesti ottaen vastata kuvia ja tietoja, jotka näkyvät verkkosivustolla www.bremboparts.com (varaosamarkkinoille tarkoitettu Brembo-tuotteiden virallinen tuoteluettelo).
 
Entä jos logoa ei näy ja kuvat ovat erilaisia?
 
Muista, että vaikka myyjän verkkosivustolla näkyvät kuvat ja tekniset tiedot eivät vastaisi täydellisesti verkkosivustolla www.bremboparts.com esitettyjä kuvia ja tietoja, tämä ei välttämättä merkitse sitä, että tuote ei ole alkuperäinen Brembo-tuote.
 
Mikäli "Brembo Official Dealer" -logoa ei näy myyjän verkkosivustolla, saattaa herätä epäilys, että se ei kuulu valtuutettuun Brembo-verkostoon. Tämä ei välttämättä merkitse sitä, että myyjän myymät Brembo-tuotteet eivät ole alkuperäisiä tai että ne ovat väärennettyjä. Kyseessä saattaa olla myyjä, joka on ostanut Brembo-tuotteita valtuutetulta jälleenmyyjältä, mutta joka ei juuri kiinnitä huomiota käyttäjän turvalliseen ja tyydyttävään ostokokemukseen.
 
Jos olet edelleen epävarma Brembo-tuotteiden myyjän suhteen tai jos haluat ilmoittaa epäilyttävästä toiminnasta tai verkkosivustosta, voit ottaa yhteyttä meihin milloin tahansa tästä!
 

Onko jotain muuta, mitä haluat kysyä?

Ota yhteyttä Brembon tekniseen tukitiimiin. Teknikkomme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!
Palaa hakemistoon
Myynnin jälkeinen palvelu
Lue seuraava artikkeli
Alkuperäisten tuotteiden tunnistaminen
Tietosuojakäytäntö">