Brembo Max- ja Brembo Xtra -jarrulevyvalikoiman tyyppihyväksyntätodistukset

Tarkista ennen kuin ostat Brembo-tuotteen, että se on yhteensopiva autosi kanssa; tarvitset tyyppihyväksyntätodistuksen voidaksesi käyttää Brembo Max- ja Brembo Xtra -jarrulevyjä ajoneuvossasi.
 
Brembo Max- ja  Brembo Xtra -jarrulevyissä on suorituskykyä parantavia erikoisominaisuuksia: Max-jarrulevyjen tapauksessa ne ovat aukkoja ja Xtra-jarrulevyjen tapauksessa ne ovat ristikkäin porattuja reikiä. Koska ne poikkeavat mekaanisesti ja ulkonäöltään alkuperäisen jarrujärjestelmän komponenteista, sinun on ladattava asianmukainen ECE R 90 -tyyppihyväksyntätodistus, jotta voit käyttää niitä autossasi. Jos Brembo Max -jarrulevyjä koskevaa erityistä ECE R 90 -todistusta ei ole vielä saatavilla autoosi, tarkista, onko ABE KBA -tyyppihyväksyntätodistus saatavilla ja onko ajoneuvosi mainittu.

Lataa ECE R 90- ja ABE KBA -todistukset sitä tuotetta koskevasta tuotetiedotteesta, jonka haluat ostaa, käyttämällä hakupalkissa "Osakoodi" -suodatinta tuotteen löytämiseksi. Lisätietoja
 
On erittäin tärkeätä, että valitset autoosi sopivan tuotteen, jotta jarrujärjestelmä toimii oikein. Varmista, että valitset oikean osakoodin.
 
Brembo Sport -malliston jarrulevyt: Brembo Max -jarrulevyn ja Brembo Xtra -jarrulevyn välinen vertailu

Onko jotain muuta, mitä haluat kysyä?

Ota yhteyttä Brembon tekniseen tukitiimiin. Teknikkomme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!
Palaa hakemistoon
Kuinka valita oikea tuote
Lue seuraava artikkeli
En löydä yhtään varaosia moottoripyörääni. Mistä löydän niitä?
Tietosuojakäytäntö">