Löysin kaksi tai useamman osanumeron autooni. Miten tiedän, mikä niistä on oikea?

Tarkista ennen kuin ostat Brembo-tuotteen, että se on yhteensopiva autosi kanssa. Miten ja mistä löydät tiedot yhteensopivuuden tarkistamiseksi.
 
 
Jos Brembo-tuoteluettelon hakutoiminnolla, löytyy "ajoneuvon" tai "rekisterinumeron" perusteella (valittavissa yläoikealla olevilla painikkeilla) enemmän kuin yksi osanumero samasta tuoteryhmästä (esim. jarrulevyt, jarrupalat, Brembo Max -jarrulevyt jne.), tarkista oikealla olevan sarakkeen sisältämät tiedot otsikon "Ajoneuvon tiedot" alta.

Joissain ajoneuvoissa oikea varaosa riippuu itse ajoneuvon tietyistä erikoisominaisuuksista. Jos hakutoiminto siis tuottaa tulosluettelon, jossa on useita vaihtoehtoja, tarkista sarakkeessa "Ajoneuvon tiedot" olevat tiedot ja vertaa niitä autosi käyttöoppaassa esitettyihin tietoihin. Nämä tiedot ovat tällä hetkellä saatavilla ainoastaan englanniksi.
 
 
Sarake, jossa ajoneuvon tietoja
 
 
Jos sarake ei sisällä mitään tietoja, se tarkoittaa todennäköisesti sitä, että autosi komponentiksi on olemassa sekä öljytty versio että UV-pinnoitettu versio.
 
On erittäin tärkeätä, että valitset autoosi sopivan tuotteen, jotta jarrujärjestelmä toimii oikein. Varmista, että valitset oikean osanumeron.
 
 
 
 

Onko jotain muuta, mitä haluat kysyä?

Ota yhteyttä Brembon tekniseen tukitiimiin. Teknikkomme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!
Palaa hakemistoon
Kuinka valita oikea tuote
Lue seuraava artikkeli
Ovatko Brembon varaosat vaihdettavissa keskenään ja yhteensopivia alkuperäisvarusteiden kanssa?
Tietosuojakäytäntö">