Miksi joissain Xtra-valikoiman jarrulevyissä on läpireikiä kun taas toisissa on umpireikiä (koloja)?

Tarkista ennen Brembo-tuotteen ostamista, että se on yhteensopiva autosi kanssa.
 
Jarrutuspinnalla olevat reiät ovat tyypillisiä Brembon Xtra-valikoiman jarrulevyille. Ne parantavat järjestelmän tehokkuutta alkuvaiheen pidon, poljintuntuman, jarrun häipymisen ja lämmönhaihdutuskyvyn suhteen.
 
Xtra-jarrulevyt voivat olla rakenteeltaan erilainen ratkaisu alkuperäisen jarrulevyn rakenteeseen verrattuna sen mukaan, mihin tarkoitukseen ne valitaan (auton malli, huippunopeus, paino ja moottorin teho). Rakenne-erot perustuvat käytettävään materiaaliin ja reikien lukumäärään, tyyppiin ja siihen kuvioon, miten ne on sijoitettu jarrutuspinnalle.
 
Joissain tapauksissa on haluttu saada aikaan "umpireikien ratkaisu" (ts. käyttäen koloja) läpi porattujen reikien sijaan, kun taas toisissa tapauksissa on valittu tarkoituksella erityinen materiaali, joka parantaa jarrulevyyn kohdistuvan lämpörasituksen kestävyyttä.
 
Brembo-jarrulevyt, joissa umpireikiä: Koodi 0891631X
Koloja. Osanumero 0891631X
 
 
Brembo-jarrulevyt, joissa läpireikiä: Koodi 09B3521X
läpi poratut reiät. Osanumero 09B3521X
 
 
Kaiken tämän tarkoituksena ei ole ainoastaan taata tuotteen mahdollisimman hyvää suorituskykyä, vaan myös säilyttää alkuperäisen jarrulevyn turvallisuusominaisuudet.
 
Näiden koodeilla ja käyttökohteen mukaan merkittyjen räätälöityjen ratkaisujen sekä lukuisten ajoneuvon alustan dynamometrien avulla ja tiellä suoritettujen testien ansiosta kaikki Xtra-valikoiman osanumerot ovat ECE-R90-hyväksyttyjä. Tämä mahdollistaa ja varmistaa osien täydellisen turvallisen käytön tiellä.

Onko jotain muuta, mitä haluat kysyä?

Ota yhteyttä Brembon tekniseen tukitiimiin. Teknikkomme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!
Palaa hakemistoon
Kuinka valita oikea tuote
Lue seuraava artikkeli
Löysin kaksi jarrulevyä, jotka näyttävät täsmälleen samalta. Miten valitsen oikean osanumeron?
Tietosuojakäytäntö">