Suuntamerkityt jarrupalat

Lue asennusohjeet ennen Brembon suuntamerkittyjen jarrupalojen asennusta.
 
Brembon jarrupalojen äänenvaimennuslevyissä olevat nuolet ilmaisevat jarrulevyn pyörimissuunnan. Huomioi nuolet, kun asennat jarrupaloja jarrusatulan rungon sisälle.
Varmista, että nuoli osoittaa täsmälleen pyörien pyörimissuuntaan ajoneuvon liikkuessa.

Joskus jarrupaloissa voi olla nuolten sijasta kirjain L (vasen) tai R (oikea), joka ilmaisee jarrupalan asennuspuolen autossa.
Brembon suuntamerkittyjen jarrupalojen kokoonpano
 
Muita suuntamerkityissä jarrupaloissa olevia merkintöjä ovat puolikuun kuvio äänenvaimennuslevyssä tai jarrupalan erilaiset viisteet.
 
Brembon suuntamerkittyjen jarrupalojen kokoonpano, R (oikea), L (vasen)
 
Edellisessä tapauksessa on varmistettava, että puolikuun kuvio tulee etureunaan, jossa jarrupala koskettaa ensiksi jarrulevyä.
 
 
Suuntamerkitty jarrupala, jossa puolikuun muotoinen kuvio
 
Jälkimmäisessä tapauksessa viiste estää jarrupalaa nousemasta irti jarrulevystä jarrutettaessa. Varmista asennuksen aikana, että suurempi viistealue koskettaa ensin jarrulevyä sen pyöriessä.
 
Jarrulevyyn nuolen suuntaisesti asennettu jarrupala
 
Kaikissa tapauksissa on ehdottomasti noudatettava pakkauksessa olevia asennusohjeita. Ohjeet löytyvät myös verkkosivustolta jarrupalan tuotekoodin tietosivulta. 
 
Jarrupalojen oikea asennus nuolten suuntaisesti
 
Brembon suuntamerkityt jarrupalat on suunniteltu parantamaan jarrujärjestelmän käyttömukavuutta. Jos ne asennetaan väärälle puolelle, jarrutettaessa voi kuulua kovaa ääntä, jarrupalat kuluvat nopeammin ja järjestelmän suorituskyky heikkenee.

Onko jotain muuta, mitä haluat kysyä?

Ota yhteyttä Brembon tekniseen tukitiimiin. Teknikkomme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!
Palaa hakemistoon
Kunnossapito
Lue seuraava artikkeli
Suuntamerkityt jarrulevyt
Tietosuojakäytäntö">