Útmutató az RCS főfékhenger és az RCS rövidlöketű főfékhenger beállításához

Főfékhenger áttétel beállítás 
 
Elforgatott kar végződés a kar testhez képest. A nyomórúd fészek látható.
1. Ellenőrizze a kar áttételi értékét, a járműre szerelt főfékhengerrel ellenőrizve a nyomórúd felső felületének színét (3. pont)
 
Nyomórúd 
szín
​​​​​
Főfékhenger típus
Leírás
18-20 16-18
Piros 18 16 Alacsonyabb áttételi érték
Fekete 20 18 Magasabb áttételi érték
 
FIGYELMEZTETÉS! Cserélje ki a kar végződést (1. pont), ha az a kartesthez képest forog (2. pont). 
 Eltávolított és a karra helyezett gumisapka, hogy a lyuk szabaddá váljon.
2.  Távolítsa el kézzel a gumisapkát (4. pont) a karról (2. pont), hogy feltárja a lyukat (5. pont)
Az óramutató járásával ellentétes irányban elforgatott kar-kormány távolság beállító gomb, hogy a távolságot beállító horony látható legyen a furat belsejében.
3. Forgassa el a kar és a kormányrúd távolságát beállító gombot az óramutató járásával ellentétes irányban (6. pont), hogy felfedje az áttétel beállító hornyot (5. pont) a furatban (7. pont).

4. Ha szennyeződés vagy idegen anyag maradt a lyukban (5. pont), nedves ruhával tisztítsa meg.
FIGYELMEZTETÉS! Ne használjon sűrített levegőt.
A legfeljebb 3 mm és legalább 12 mm közötti lapos csavarhúzó hegy.
5. Használjon lapos csavarhúzót (8. pont), amelynek hegye (9. pont) legfeljebb 3 mm, legalább 2 mm legyen; ez a mérés legalább 12 mm-es hosszúságra vonatkozzon
FIGYELMEZTETÉS! A belső alkatrészek sérülésének elkerülése és a termék megfelelő működése érdekében ne használjon a megadottól eltérő csavarhúzót.
A megadottól eltérő csavarhúzó használata a Gyártó utasításaival ellentétes beszerelésnek minősül, ebben az esetben a BREMBO nem vállal felelősséget semmilyen olyan kárért, amely a termék felszerelésére használt jármű vezetőjeként bármely személyt ért és/vagy általa keletkezett.
A lyukba illesztett laposfejű csavarhúzó, amíg be nem illeszkedik a horonyba
6. Illessze a laposfejű csavarhúzót (8. pont) a lyukba (5. pont), amíg be nem illeszkedik a horonyba (7. pont).
FIGYELMEZTETÉS! A csavarhúzóval történő beállítás során ne fejtsen ki túlzott erőt sem forgás közben, sem nyomás alatt, hogy elkerülhető legyen a belső részek károsodása.
Ellenőrzött hegy szín.
7. Forgassa el a csavarhúzót 180°-kal, amíg meg nem hallja a megtörtént kiválasztást jelző kattanást; ellenőrizze, hogy a nyomórúd színe (3. pont) megfeleljen a kívánt áttétel értéknek.
A karra helyezett gumisapka és kar-kormány távolság beállításához elforgatott gomb.
8. Helyezze vissza a gumisapkát (4. pont) a karra, és forgassa el a kar-kormány távolság beállító gombot (6. pont), amíg a kar a kívánt távolságra nem kerül (2. pont) a kormánytól. 
FIGYELMEZTETÉS! Az áttétel beállítása befolyásolja a kar mozgását a jármű leállításához szükséges nyomás létrehozása során
 
 
Alapjárati löket beállítás
 
Csak az RCS rövidlöketű főfékhengernél.
Az "RCS rövidlöketű" főfékhenger megkülönböztetéséhez szükséges jelölés.
FIGYELEM! Az „RCS rövidlöketű” főfékhengert a „rövidlöketű” jelölésről lehet megkülönböztetni (10. pont). 
Az alapjárati löketet beállító és a kar-kormány távolságot befolyásoló gomb
FIGYELMEZTETÉS! Az alapjárati löketnek a három, R-S-N beállítás egyikére történő beállítása a gombon keresztül (11. pont) befolyásolja a kar löketét a jármű leállításához szükséges nyomás létrehozása során. 
 
Működési teszt
 
FIGYELMEZTETÉS!  A fent leírt összes beállításnál győződjön meg arról, hogy a kar behúzott állapotban el tud forogni a megfelelő fékezési művelet létrehozása érdekében; ellenkező esetben nyomja meg a gombot (6. pont), hogy elmozdítsa a kart. Végezzen fékpróbát alacsony sebességnél, ellenőrizve a fékezés hatékonyságát.
Garancia
Garantáljuk, hogy ez a termék megfelel a gyártó specifikációinak, valamint hogy mentes az anyag- és gyártási hibáktól. A jótállás korlátozott időtartama a vásárlás napjától számított két év, vagy a törvényben meghatározott hosszabb időtartam. A jótállás korlátozott időtartama a vásárlás napjától számított két év, vagy a törvényben meghatározott hosszabb időtartam. Ha felfedez egy hibát, azt a felfedezéstől számított 60 napon belül és a vásárlástól számított két éven belül jelenteni kell. Abban az esetben, ha a hiba megerősítést nyer, és a garancia hatálya alá tartozik, a terméket megjavítjuk, vagy kicseréljük egy új, vagy alaposan feljavított termékre. A garancia nem terjed ki a részben vagy egészben helytelen használatból, tűzből, vegyi korrózióból, illegális használatból vagy a rendeltetéstől eltérő célra, a rendeltetéstől eltérő modellen történő használat, hibás beszerelés miatt, vagy a gyártó által jelzettel ellentétesen okozott károkra, vagy a terméknek a gyártó által a mellékelt útmutatóban előírt karbantartásának elmulasztása miatt.

Van még valami, amit meg szeretne kérdezni?

Lépjen kapcsolatba a Brembo műszaki támogatási csapatával. Technikusaink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot!
Vissza az indexhez
Motorkerékpár felszerelés
Olvassa el a következő cikket
Útmutató a féknyereg cseréjéhez
Adatvédelem">