A BREMBO alkatrészkereső funkciójának használatával hogyan azonosíthatom az autómra szerelhető megfelelő terméket?

Olasz jármű forgalmi engedélye a jármű jellemzőinek részleteivel
forgalmi engedélye
Mielőtt megvásárol egy Brembo terméket, ellenőrizze, hogy kompatibilis legyen az autójával. Íme, hogyan kell csinálnia.
 
A következő információkra lesz szüksége (ezek a jármű regisztrációs dokumentumában találhatók, lásd a képet), hogy megtalálja az autójához megfelelő termékeket:
 
  • Gyártó
  • Modell
  • Motor
  • Teljesítmény (kW)
  • Gyártási év
  • Alternatív megoldásként az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Franciaországban és Németországban regisztrált járművek esetében egyszerűen használhatja járműve rendszámát vagy a KBA kódszámát.
 
Miután megszerezte ezeket az információkat, jelölje ki a „Jármű” keresési szűrőt, és adja meg a kért adatokat. Alternatív megoldásként jelölje ki a szűrőt a „Rendszám” szerinti kereséshez.
 
Ha a „Jármű” keresési szűrőt használja, a „Kiterjesztett keresés” kijelölésével még tovább finomíthatja a keresést. Ezzel a keresési funkcióval szűkítheti a találatokat egy adott tengelyre (első/hátsó), márkára (Brembo, AP, Breco) vagy termékkategóriára (féktárcsák, fékbetétek, fékdobok, stb.), vagy csak az új alkatrészek között kereshet.
 
A keresés befejezése után megjelenik egy oldal, amely felsorolja az összes, az Ön autójával kompatibilis Brembo cikkszámot, termékkategóriák szerint felosztva.
 
Most nézze meg nagyon figyelmesen a táblázat utolsó oszlopát, a „Járműinformációk” címszó alatt. Ez az oszlop fontos információkat tartalmaz a helyes cikkszám kiválasztásához, például a PR számot, az ORGA számokat, a kompatibilis járműadat-tartományokat (pl. -> 54824556, 54824557 ->), az elérhető sportcsomagokat (-/+ sportcsomag) ) stb.
A jármű adatait jelző oszlop
A jármű adatait jelző oszlop
 
 
Kulcsfontosságú, hogy az autójához a megfelelő terméket válassza, hogy a fékrendszere megfelelően működjön. Kérjük, győződjön meg arról, hogy a megfelelő alkatrészkódot választotta. 
 

Van még valami, amit meg szeretne kérdezni?

Lépjen kapcsolatba a Brembo műszaki támogatási csapatával. Technikusaink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot!
Vissza az indexhez
Hogyan válasszuk ki a megfelelő terméket
Olvassa el a következő cikket
Mik azok a PR és ORGA számok?
Adatvédelem">