Mik azok a PR és ORGA számok?

Mielőtt megvásárol egy Brembo terméket, ellenőrizze, hogy kompatibilis legyen az autójával. Egyes esetekben a PR és ORGA számok segíthetnek a kompatibilitás ellenőrzésében.
 
Amikor a Brembo termékkatalógus kereső funkciót használja a szükséges alkatrész megtalálásához, előfordulhat, hogy különböző termékszámok listája jelenik meg, amelyekből ki kell választania az autójával kompatibilis alkatrészt.
 
 
Hogyan ellenőrizhető, hogy melyik részegység kompatibilis.
 
A „Járműinformációk” oszlop további információkat tartalmaz, amelyek segítségével kijelölheti a megfelelő cikkszámot az elérhetők közül. Ezek közé tartozik a PR és az ORGA szám.
 
PR számok („Primärausstattung" = „eredeti felszereltség") azonosítanak bizonyos alkatrészeket a VAG (Volkswagen/Audi csoport) járművekhez. Ezek a számok ugyanazokon a címkéken találhatók, amelyek a jármű azonosító adatait tartalmazzák, vagy a jármű szervizkönyvében.
 
ORGA számok azonosítanak bizonyos alkatrészeket a PSA csoport járműveihez. Az ORGA számok első 4 számjegye a jármű azonosító címkéjén is megtalálható.
 
A jármű adatainak feltüntetése, PR-azonosító számok
PR számok
 
A jármű adatainak bemutatása, ORGA-azonosító számok
ORGA számok
 
A jármű adatait jelző oszlop
"Járműinformációk" oszlop
Kulcsfontosságú, hogy az autójához a megfelelő terméket válassza, hogy a fékrendszere megfelelően működjön. Kérjük, győződjön meg arról, hogy a megfelelő cikkszámot választotta. 
 
 
 

Van még valami, amit meg szeretne kérdezni?

Lépjen kapcsolatba a Brembo műszaki támogatási csapatával. Technikusaink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot!
Vissza az indexhez
Hogyan válasszuk ki a megfelelő terméket
Olvassa el a következő cikket
Mi a legjobb választás autómhoz, max vagy xtra féktárcsa?
Adatvédelem">