Csereszabatosak és kompatibilisek a Brembo alkatrészek az eredeti felszereltség részegységeivel?

A 461/2010-es EK-rendeletnek megfelelően minden Brembo alkatrész eredeti gyári alkatrésznek minősül, ami azt jelenti, hogy teljesen csereszabatosak és kompatibilisek az autója eredeti részegységeivel.
 
Az autójához tartozó Brembo alkatrészek az eredeti felszereltséggel egyenértékűek, ami azt jelenti, hogy a megfelelő eredeti alkatrész cseréjére használhatók. Ez megfelel a 461/2010 EK rendeletnek, amely lehetővé teszi az OE egyenértékű alkatrészek használatát a járművek karbantartásához még a jótállási időszak alatt is anélkül, hogy veszélyeztetné a jótállás az érvényességét.
 
A világ legrangosabb autógyártóinak partnereként több mint 50 éves tapasztalattal büszkélkedő Brembo ugyanolyan gondossággal és pontossággal fejleszti és gyártja utángyártott termékeit, mint az eredeti alkatrészeket.
 
Az összes Brembo gyártóüzemet, ahol úgy az OE termékeket, mint az alkatrészeket gyártják, jóváhagyták a megfelelő autógyártók.
 
A tervezéstől és mérnöki munkától az öntödéig, a megmunkálástól a forgalmazásig és a súrlódó anyag keverékek fejlesztésétől a préselési folyamatig a Brembo a gyártási folyamat minden szakaszát gondos részletességgel felügyeli, hogy termékei teljes mértékben megfeleljenek a világ vezető autógyártói által megkövetelt legszigorúbb minőségi szabványoknak.
 
A Brembo gyár, a szerelősor és az alkalmazott gépek bemutatása

Van még valami, amit meg szeretne kérdezni?

Lépjen kapcsolatba a Brembo műszaki támogatási csapatával. Technikusaink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot!
Vissza az indexhez
Hogyan válasszuk ki a megfelelő terméket
Olvassa el a következő cikket
Homologizációs tanúsítványok a brembo max és brembo xtra féktárcsa választékhoz
Adatvédelem">