Homologizációs tanúsítványok a brembo max és brembo xtra féktárcsa választékhoz

Mielőtt megvásárol egy Brembo terméket, ellenőrizze, hogy kompatibilis legyen az autójával: a Brembo Max és Brembo Xtra féktárcsáknak a járművén történő használatához homologizációs tanúsítványra lesz szüksége.
 
A Brembo Max és Brembo Xtra féktárcsák különleges funkciókkal rendelkeznek a teljesítmény javítása érdekében, a Max féktárcsák esetében nyílásokkal és keresztfuratokkal az Xtra féktárcsáknál. Mivel mechanikailag és megjelenésükben eltérnek az eredeti fékrendszer részegységeitől, le kell töltenie a megfelelő homologizációs tanúsítványt, hogy használhassa azokat az autójában. Ha a Brembo Max féktárcsákhoz még nem elérhető az Ön autójához tartozó egyedi ABE KBA tanúsítvány, ellenőrizze, hogy elérhető legyen a homologizációs tanúsítvány, és hogy tartalmazza az Ön járművét.

Töltse le az ECE R90 és ABE KBA tanúsítványokat a megvásárolni kívánt termék adatlapjáról, az „Alkatrészkód” szűrő használata után a keresősávban a termék megtalálásához. További információk
 
Kulcsfontosságú, hogy az autójához a megfelelő terméket válassza, hogy a fékrendszere megfelelően működjön. Kérjük, győződjön meg arról, hogy a megfelelő alkatrészkódot választotta.
 
Brembo sport féktárcsák: a Brembo Max féktárcsa és a Brembo Xtra féktárcsa összehasonlítása

Van még valami, amit meg szeretne kérdezni?

Lépjen kapcsolatba a Brembo műszaki támogatási csapatával. Technikusaink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot!
Vissza az indexhez
Hogyan válasszuk ki a megfelelő terméket
Olvassa el a következő cikket
Nem találok alkatrészeket a motorkerékpáromhoz. Hol találom őket?
Adatvédelem">