Miért vannak az xtra termékcsalád féktárcsáin átmenő furatok, míg másoknál vakfuratok (horpadások) találhatók?

Mielőtt megvásárolna egyet a Brembo termékei közül, kérjük ellenőrizze, hogy kompatibilis legyen az autójával.
 
A fékfelületen található furatok a Brembo Xtra termékcsalád féktárcsáira jellemzőek. Javítják a rendszer teljesítményét a kezdeti tapadás, a pedálérzés, a fading ellenállás és a hőeloszlási képesség tekintetében.
 
Az Xtra féktárcsák olyan tervezési megoldásokat tudnak kínálni, amelyek eltérnek a féktárcsa eredeti kialakításától, attól függően, hogy milyen alkalmazáshoz használják őket (autómodell, maximális sebesség, súly és motorteljesítmény). Ez a felhasznált anyagra, és a fékfelületen található furatok számára, típusára és mintázatára vonatkozik.
 
Egyes esetekben a „vakfuratok” megoldást (horpadások) részesítették előnyben az átmenő furatok helyett, míg más esetekben olyan különleges anyagot választottak, amely képes javítani a féktárcsát érő termomechanikai igénybevétellel szembeni ellenállást.
 
Brembo tárcsák vakfuratokkal: Kód 0891631X
Horpadások Cikkszám 0891631X
 
 
Brembo tárcsák átmenő furatokkal: Kód 09B3521X
Átmenő furatok. Cikkszám 09B3521X
 
 
Mindezt nemcsak azért tettük, hogy biztosítsuk a termék legmagasabb teljesítményét, hanem azért is, hogy megőrizzük az eredeti tárcsa biztonsági jellemzőit.
 
Ezeknek a kódonkénti és alkalmazásonkénti egyedi megoldásoknak, valamint az alvázfutóműveken és a közúton elvégzett számos tesztnek köszönhető, hogy az Xtra termékcsalád összes alkatrészszáma ECE-R90 jóváhagyással rendelkezik. Ez lehetővé teszi és biztosítja a teljesen biztonságos közúti használatot.

Van még valami, amit meg szeretne kérdezni?

Lépjen kapcsolatba a Brembo műszaki támogatási csapatával. Technikusaink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot!
Vissza az indexhez
Hogyan válasszuk ki a megfelelő terméket
Olvassa el a következő cikket
Találtam két féktárcsát, amelyek pontosan ugyanolyannak látszanak. Hogyan választhatom ki a helyes cikkszámot?
Adatvédelem">