Találtam két féktárcsát, amelyek pontosan ugyanolyannak látszanak. Hogyan választhatom ki a helyes cikkszámot?

Mielőtt megvásárol egy Brembo terméket, ellenőrizze, hogy kompatibilis legyen az autójával. Így válasszon helyesen két nagyon hasonló termék cikkszáma közül.
 
Brembo termékkereső funkció két nagyon hasonló termék cikkszámot ad az autójához (az első tengelyhez, a hátsó tengelyhez vagy mindkettőhöz).
 
Valószínűleg egy védőbevonat nélküli féktárcsa cikkszámát nézi (ami „0”-ra vagy „4-re” végződik) és egy UV bevonatú féktárcsa cikkszámát (ami egy „1”-re végződő kétjegyű számmal végződik). , például „.21”, „.31”, „.41”). Ez utóbbi féktárcsák különleges ultraibolya bevonatot kapnak, amely egyenletes védelmet nyújt az időjárás által okozott korrózió ellen. Ha az autója megjelenése számít Önnek, javasoljuk, hogy UV bevonatú féktárcsákat válasszon!
 
Kulcsfontosságú, hogy az autójához a megfelelő terméket válassza, hogy a fékrendszere megfelelően működjön. Kérjük, győződjön meg arról, hogy a megfelelő cikkszámot választotta.
 
Brembo féktárcsa

Van még valami, amit meg szeretne kérdezni?

Lépjen kapcsolatba a Brembo műszaki támogatási csapatával. Technikusaink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot!
Vissza az indexhez
Hogyan válasszuk ki a megfelelő terméket
Olvassa el a következő cikket
Két vagy több cikkszámot találtam az autómhoz. Honnan tudhatom, hogy melyik a helyes?
Adatvédelem">