Két vagy több cikkszámot találtam az autómhoz. Honnan tudhatom, hogy melyik a helyes?

Mielőtt megvásárol egy Brembo terméket, ellenőrizze, hogy kompatibilis legyen az autójával. Hogyan és hol találhatók a kompatibilitás ellenőrzéséhez szükséges információk.
 
 
Ha a Brembo termékkatalógus kereső funkciót, a „jármű” vagy a „rendszám” szűrőkkel együtt használva (a jobb felső sarokban lévő gombokkal választható) több cikkszámot talál ugyanahhoz a termékkategóriához (pl. féktárcsák, fékbetétek, Brembo Max féktárcsák, stb.), ellenőrizze a jobb oldali utolsó oszlop tartalmát a „Járműinformációk” címszó alatt.

Egyes járművek esetében a megfelelő alkatrész a jármű bizonyos egyedi jellemzőitől függ. Tehát, ha a keresési funkció egynél több lehetőséget tartalmazó eredménytáblázatot ad, ellenőrizze a „Járműinformációk” oszlopban megadott információkat, és vesse össze az autója használati útmutatójában található információkkal. Ez az információ jelenleg csak angol nyelven érhető el.
 
 
A jármű adatait jelző oszlop
 
 
Ha az oszlop nem tartalmaz információt, ez valószínűleg azt jelenti, hogy egy olajozott és egy UV festékkel bevont változat létezik az Ön autójához tartozó alkatrészből.
 
Kulcsfontosságú, hogy az autójához a megfelelő terméket válassza, hogy a fékrendszere megfelelően működjön. Kérjük, győződjön meg arról, hogy a megfelelő cikkszámot választotta.
 
 
 
 

Van még valami, amit meg szeretne kérdezni?

Lépjen kapcsolatba a Brembo műszaki támogatási csapatával. Technikusaink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot!
Vissza az indexhez
Hogyan válasszuk ki a megfelelő terméket
Olvassa el a következő cikket
Csereszabatosak és kompatibilisek a Brembo alkatrészek az eredeti felszereltség részegységeivel?
Adatvédelem">