Xtra fékbetétek: dolgok, amiket talán nem tud

Lehet, hogy már hallott róla, de esetleg még nem tud mindent.
Például: tudta, hogy az Xtra fékbetétek szabványos féktárcsákkal is felszerelhetők?
 
Tudjon meg többet: mindössze másfél percet vesz igénybe az elolvasása!
 
a tökéletes pár: Xtra fékbetétek és Max féktárcsák
Lehet, hogy ezt már tudja, de miért ideális párosítás az Xtra fékbetétek Max és Xtra féktárcsákkal. A Brembo csoport termékmenedzsere, Stefano Previtali elmagyarázza: „Az Xtra fékbetétek BRM X L01 különleges keverékből készülnek, amit úgy terveztek, hogy javítsa az Xtra és Max utángyártott termékcsaládban található performance féktárcsák teljesítményét. És valóban optimalizálják a teljesítményszintjüket és a pedálérzetet, valamint a kényelmi szinteket és a tartósságot.”
 
Kiemelkedő teljesítmény…
Az Xtra fékbetétek súrlódási együtthatója az összes használati körülmények között stabil a hőmérséklet és a nyomás egyenletes eloszlása ​​érdekében, ami megakadályozza, hogy forró pontok képződjenek a fékfelületen, ezzel megelőzve a vibrációt. Emellett kitűnnek a pedálreakció tökéletes modulációjával, amely a fékezés teljes irányítását és páratlan teljesítményt nyújt a vezetési elégedettség érdekében.
 
…a kényelem és a biztonság feláldozása nélkül
A BRM X L01 keverékről bebizonyosodott, hogy nemcsak a használati teljesítményt javítja, hanem a maximális kényelem szintjét is biztosítja, így a legintenzívebb használat során is kiváló.
Ezenkívül az állandó teljesítményszint fenntartása úgy a magas hőmérsékletű ciklusok, mint az azt követő hideg ciklusok során a legjobb garancia az állandó és biztonságos fékteljesítményre.
 
Fontos a beágyazás!
A fékrendszer minden alkatrészéhez hasonlóan döntő fontosságú a Brembo Xtra fékbetétek megfelelő beágyazása. Az első 200/300 km-en azt javasoljuk, hogy fokozatosan fékezzen, kerülje az erős és hirtelen fékezést, mert az veszélyeztetheti a féktárcsa és a fékbetét tökéletes beállítódását.
 
Szabványos tárcsákkal szerelhetők, ami előnyt jelent a szabványos fékbetéthez képest.
Az Xtra fékbetétek normál féktárcsákkal is használhatók, szabványos fékfelülettel (furatok és hornyok nélkül). Ebben az esetben magasabb súrlódási együtthatót garantál, mint egy szabványos keverék, miközben minden vezetési körülmény mellett megtartja a kiemelkedő kényelmi szintet és a futásteljesítményt. Ahogy Stefano Previtali rámutat: „Nem szabad elfelejtenünk, hogy az Xtra fékbetétek a Brembo sport és csúcskategóriás autók terén szerzett tapasztalatainak eredménye, amelyekhez elengedhetetlen a kényelem és a kiváló teljesítmény.”
 
Nem alkalmasak a versenypályán való használatra, még alkalmanként sem.
Az Xtra fékbetéteket, valamint a Max és Xtra féktárcsákat teljesítmény használatra fejlesztették és tesztelték, de kizárólag közútra. Versenypályán való használatra a Brembo High Performance termékcsaládjában kifejezetten erre a célra szánt termékeket kínál, amelyek a vezető minden elvárásának megfelelnek.
 
Xtra betétek és Max és Xtra tárcsák bemutatás

Van még valami, amit meg szeretne kérdezni?

Lépjen kapcsolatba a Brembo műszaki támogatási csapatával. Technikusaink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot!
Vissza az indexhez
Hogyan válasszuk ki a megfelelő terméket
Olvassa el a következő cikket
Melyik fékfolyadék jó az autómhoz?
Adatvédelem">