A Brembo bemutatja legújabb utángyártott termékválasztékát az Automechanika Frankfurt 2022 kiállításon

Essential, Prime, Beyond és Xtra, a négy utángyártott termékcsoport minden jármű és fogyasztó igényeit kielégíti
 
A Brembo termékportfóliója több éves folyamatos kutatás és innováció eredménye a féktechnológiában. A Brembo folyamatosan fejleszti az innovatív, legkorszerűbb megoldásokat, amelyek a modern járművek fejlődésére a legjobban reagálnak, hogy megfeleljenek az új kihívásoknak és a jelenlegi mobilitási igényeknek. Ez tükröződik a cseretermékek kínálatának folyamatos bővítésében is.
 
Az egyes termékcsaládok termékei hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek a megoldások végfelhasználása és piaci pozíciója tekintetében, és megfelelnek a vásárlók és a járművek egyedi igényeinek.
Brembo Essential
Brembo Essential
A Brembo Essential a tökéletes termékcsalád a cseremegoldások által kínált lehetőségek első megközelítéséhez. Azzal a Brembo technikai tartalommal tervezték, amely már eleve megtestesíti a cég hozzáállását, hogy minden termékénél a minőségre törekszik A választék fékdobokat, fékbetéteket, hidraulikus alkatrészeket és utángyártott féknyergeket tartalmaz.
Brembo Prime
Brembo Prime
A Brembo Prime prémium termékcsalád olyan autósok számára készült, akik a legjobb illeszkedést keresik autóikhoz, haszonjárművekhez és teherautóikhoz. A Brembo mérnökei úgy fejlesztették ki ezt a cseresorozatot, hogy megfeleljen a járműmodellek specifikációinak, és javítsa azok jellemzőit a magas műszaki és minőségi szabványok révén. A Brembo Prime család féktárcsákat, fékbetéteket, féknyergeket, fékfolyadékot és féktartozékokat tartalmaz.
 
Brembo Beyond
Brembo Beyond
A Brembo Beyond felvállalja a vállalat küldetését, hogy megoldásszállító legyen, javítsa a járművek menetdinamikáját és új mobilitási koncepciókat valósítson meg, különös tekintettel a fenntartható megoldásokra. Ebbe a termékcsaládba tartozik a Brembo Beyond EV Kit, az elektromos járművekhez tervezett különleges bevonatú féktárcsák és innovatív fékbetétek, valamint a Greenance Kit Concept, amely az alacsonyabb környezeti hatást ötvözi a nagy teljesítménnyel.
Brembo Xtra
Brembo Xtra
A Brembo Xtra ideális választás az autózás szerelmeseinek, akik személyre szabott elemeket, valamint az összes Brembo termékre jellemző kiváló minőséget, megbízhatóságot és teljesítményt keresnek autóikhoz. Ezért és más okok miatt is az Xtra termékcsalád az utángyártott szegmens menő termékcsaládjaként ismert. Az Xtra keresztfuratolt és hornyolt féktárcsákat, fékbetéteket és új X-Style alumínium féknyergeket tartalmazz.
 
 
A Brembo cseretermékeket, amelyek a végfelhasználás és a piaci pozíció tekintetében hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek a különböző termékcsoportok fogják össze. A cél az, hogy a Brembo támogassa az ügyfeleit, és útmutatást adjon a választásukhoz azáltal, hogy válaszol az egyedi igényeikre, és reagál a folyamatosan változó utángyártott világ különféle követelményeire.
 
Négy Brembo Aftermarket termékcsalád: Essential, Prime, Beyond és Xtra

Van még valami, amit meg szeretne kérdezni?

Lépjen kapcsolatba a Brembo műszaki támogatási csapatával. Technikusaink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot!
Vissza az indexhez
Betekintést
Olvassa el a következő cikket
A jövő fékjei: Az autók rövid története
Adatvédelem">