Certificate de omologare pentru gama de discuri de frână Brembo Max și Brembo Xtra

Înainte de a cumpăra un produs Brembo, verificați dacă acesta este compatibil cu mașina dvs.: veți avea nevoie de un certificat de omologare pentru a utiliza discuri de frână Brembo Max și Brembo Xtra pe vehiculul dvs.
 
Discurile de frână Brembo Max și Brembo Xtra au caracteristici speciale pentru a îmbunătăți performanța, cu fante în cazul discurilor Max și orificii încrucișate pe discurile Xtra. Deoarece diferă mecanic și ca aspect de componentele sistemului de frânare original, va trebui să descărcați certificatul de omologare corespunzător ECE R 90 pentru a le utiliza pe mașina dvs. Pentru discurile Brembo Max, dacă certificatul specific ECE R 90 pentru mașina dvs. nu este încă disponibil, verificați dacă certificatul de omologare ABE KBA este disponibil și dacă vehiculul dvs. este inclus.

Descărcați certificatele ECE R90 și ABE KBA din fișa tehnică a produsului pentru produsul pe care doriți să îl cumpărați, după ce ați folosit filtrul „Cod piese” din bara de căutare pentru a găsi produsul. Pentru mai multe informații
 
Este esențial să alegeți produsul potrivit pentru mașina dvs. pentru ca sistemul dvs. de frânare să funcționeze corect. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți codul de piesă corect.
 
Discuri gama Brembo sport: comparație între discul Brembo Max și discul Brembo Xtra

Mai este ceva ce vrei să întrebi?

Contactați echipa de asistență tehnică Brembo. Tehnicienii noștri vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil!
Revenire la index
Cum să alegi produsul potrivit
Citiți articolul următor
Nu găsesc nicio piesă de schimb pentru motocicleta mea. Unde le pot găsi?
Politică de confidențialitate">