Brembo își prezintă cea mai recentă gamă de produse aftermarket la Automechanika Frankfurt 2022

Essential, Prime, Beyond și Xtra, cele patru grupuri de produse aftermarket pentru nevoile tuturor vehiculelor și consumatorilor
 
Portofoliul de produse Brembo este rezultatul anilor de cercetare și inovare continuă în tehnologia de frânare. Brembo dezvoltă constant soluții inovatoare de ultimă generație care răspund cel mai bine la evoluția vehiculelor moderne pentru a face față noilor provocări și nevoilor actuale de mobilitate. Acest lucru se reflectă și în extinderea în curs a gamei de produse de înlocuire.
 
Produsele din fiecare gamă au caracteristici similare, în ceea ce privește utilizarea finală a soluțiilor și poziționarea pe piață, și răspund nevoilor specifice ale clienților și ale vehiculelor.
Brembo Essential
Brembo Essential
Brembo Essential este gama perfectă pentru o primă abordare a oportunităților oferite de soluțiile de înlocuire. Este proiectată cu conținut tehnic Brembo care întruchipează deja atitudinea companiei de a lupta pentru calitate pentru toate produsele sale. Gama include tamburi de frână, saboți, componente hidraulice și etriere recondiționate.
Brembo Prime
Brembo Prime
Brembo Prime este linia premium specială pentru șoferii care caută cea mai bună potrivire pentru mașinile, vehiculele comerciale și camioanele lor. Inginerii Brembo au dezvoltat această gamă de înlocuire pentru a îndeplini specificațiile modelelor de vehicule și pentru a le îmbunătăți caracteristicile prin standarde tehnice și de calitate înalte. Familia Brembo Prime este formată din discuri de frână, plăcuțe de frână, etriere, lichid de frână și accesorii de frână.
 
Brembo Beyond
Brembo Beyond
Brembo Beyond îmbrățișează misiunea companiei de a fi un furnizor de soluții, îmbunătățind dinamica de conducere a vehiculelor și implementând noi concepte de mobilitate, cu un accent special pe soluții sustenabile. Această familie de produse include kitul Brembo Beyond EV, o gamă de discuri acoperite special și plăcuțe inovatoare dedicate vehiculelor electrice și conceptul de kit Greenance care combină un impact redus asupra mediului cu o performanță ridicată.
Brembo Xtra
Brembo Xtra
Brembo Xtra este alegerea ideală pentru pasionații de autovehicule care caută elemente de personalizare pentru mașinile lor și caracteristicile superioare de calitate, fiabilitate și performanță tipice tuturor produselor Brembo. Din aceste motive și multe altele, gama Xtra este cunoscută drept linia cool în segmentul aftermarket. Xtra include discuri de frână perforate încrucișat și canelate, plăcuțe de frână și noi etriere din aluminiu X-Style.
 
 
Fiecare grup de produse reunește produse de înlocuire Brembo cu caracteristici similare în ceea ce privește utilizarea finală și poziționarea pe piață. Scopul este de a sprijini clienții Brembo și de a-i ghida în alegerea lor, răspunzând nevoilor lor specifice și diferitelor cerințe ale pieței aftermarket în continuă schimbare.
 
Patru game de produse Brembo Aftermarket: Essential, Prime, Beyond și Xtra

Mai este ceva ce vrei să întrebi?

Contactați echipa de asistență tehnică Brembo. Tehnicienii noștri vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil!
Revenire la index
Perspectivă
Citiți articolul următor
Frânele viitorului: Scurt istoric al mașinilor
Politică de confidențialitate">