Homologeringscertifikater for Brembo Max- og Brembo Xtra-bremseskiver

Før du køber et Brembo-produkt, skal du kontrollere, at det er kompatibelt med din bil: Du skal bruge et homologeringscertifikat for at bruge Brembo Max- og Brembo Xtra-bremseskiver på din bil.
 
Bremseskiverne Brembo Max og Brembo Xtra har særlige egenskaber for at forbedre ydeevnen, med slidser på Max-bremseskiverne og tværborede huller på Xtra-bremseskiverne. Da de adskiller sig mekanisk og udseendemæssigt fra komponenterne i det originale bremsesystem, skal du downloade det relevante ECE R 90-homologeringscertifikat for at kunne bruge dem på din bil. Hvis det specifikke ECE R 90-certifikat for din bil endnu ikke er tilgængeligt for Brembo Max-bremseskiver, skal du kontrollere, om ABE KBA homologeringscertifikatet er tilgængeligt, og om dit køretøj er omfattet.

Download ECE R90- og ABE KBA-certifikaterne fra produktdatabladet for det produkt, du vil bruge, efter at du har brugt filteret "Reservedelskode" i søgefeltet til at finde produktet. Yderligere oplysninger
 
Det er vigtigt, at du vælger det rigtige produkt til din bil, hvis dit bremsesystem skal fungere korrekt. Sørg for at vælge den rigtige reservedelskode.
 
Brembos sportsserieskiver: sammenligning mellem Brembo Max-skiver og Brembo Xtra-skiver

Er der andet, du vil spørge om?

Kontakt Brembos tekniske supportteam. Vores teknikere vender tilbage til dig hurtigst muligt!
Tilbage til indekset
Sådan vælger du det rigtige produkt
Læs næste artikel
Jeg kan ikke finde reservedele til min motorcykel. Hvor kan jeg finde dem?
Privatlivspolitik">