Hvorfor har nogle af Xtra-seriens skiver gennemgående huller, mens andre har blinde huller (fordybninger)?

Før du køber et af Brembos produkter, skal du kontrollere, at det er kompatibelt med din bil.
 
Hullerne på bremsefladen er typiske for Brembos Xtra-bremseskiver. De forbedrer systemets ydeevne med hensyn til indledende vejgreb, pedalfornemmelse, modstandsdygtighed over for fading og varmeafledningskapacitet.
 
Xtra-skiverne kan give designløsninger, der adskiller sig fra skivens oprindelige design, alt efter hvilken type anvendelse de bruges til (bilmodel, maksimal hastighed, vægt og motoreffekt). Det gælder både det anvendte materiale og antallet, typen og mønstret af huller på bremsefladen.
 
I nogle tilfælde er løsningen med "blinde huller" (fordybninger) blevet foretrukket i stedet for gennemgående huller, mens man i andre tilfælde har valgt et særligt materiale, der kan forbedre modstanden mod den termomekaniske belastning, som skiven udsættes for.
 
Brembo-skiver med blinde huller: Kode 0891631X
Fordybninger. Reservedelsnummer 0891631X
 
 
Brembo-skiver med gennemgående huller: Kode 09B3521X
Gennemgående huller. Delnummer 09B3521X
 
 
Alt dette er gjort ikke kun for at sikre produktets højeste ydeevne, men også for at bevare de samme sikkerhedsfunktioner som den originale skive.
 
Det er takket være disse specialløsninger afhængig af kode og anvendelse og de mange tests, der udføres på chassisdynamometre og på vejen, at alle Xtra-seriens delnumre er ECE-R90-godkendte. Dette muliggør og sikrer en fuldstændig sikker brug på vejen.

Er der andet, du vil spørge om?

Kontakt Brembos tekniske supportteam. Vores teknikere vender tilbage til dig hurtigst muligt!
Tilbage til indekset
Sådan vælger du det rigtige produkt
Læs næste artikel
Jeg har fundet to bremseskiver, der ser helt ens ud. Hvordan vælger jeg det rigtige reservedelsnummer?
Privatlivspolitik">