Mitä PR- ja ORGA-numerot ovat?

Tarkista ennen kuin ostat Brembo-tuotteen, että se on yhteensopiva autosi kanssa. Joissain tapauksissa PR- ja ORGA-numerot voivat auttaa tarkistamaan yhteensopivuuden.
 
Kun käytät Brembon tuoteluettelon hakutoimintoa tarvitsemasi osan etsimiseen, näkyviin tulee toisinaan luettelo eri tuotenumeroista, joista voit valita omaan autoosi yhteensopivan komponentin.
 
 
Miten tarkistaa, mikä osa on yhteensopiva.
 
Sarake "Ajoneuvon tiedot" sisältää lisätietoja, joiden avulla pystytään valitsemaan oikea osanumero valittavissa olevista. Näitä tietoja ovat mm. PR- ja ORGA-numerot.

PR-numeroista ("Primärausstattung" = "alkuperäisvaruste") tunnistetaan tietyt VAG-konsernin (Volkswagen/Audi Group) ajoneuvojen varaosat. Nämä numerot saattavat sisältyä kilpiin, jotka sisältävät myös ajoneuvon tunnistetiedot, tai ajoneuvon huolto-oppaaseen.

ORGA-numeroista tunnistetaan tietyt PSA-konsernin ajoneuvojen varaosat. ORGA-numeroiden ensimmäiset 4 numeroa löytyvät myös ajoneuvon tyyppikilvestä.
 
Tuo esiin ajoneuvon tiedot korostaen PR-numeroita
PR numbers
 
Näytä ajoneuvon tiedot korostaen ORGA-numeroita
ORGA numbers
 
Sarake, jossa ajoneuvon tietoja
"Vehicle information" column
On erittäin tärkeätä, että valitset autoosi sopivan tuotteen, jotta jarrujärjestelmä toimii oikein. Varmista, että valitset oikean osanumeron. 
 
 
 

Onko jotain muuta, mitä haluat kysyä?

Ota yhteyttä Brembon tekniseen tukitiimiin. Teknikkomme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!
Palaa hakemistoon
Kuinka valita oikea tuote
Lue seuraava artikkeli
Kummat ovat paras valinta autooni, Max- vai Xtra-jarrulevyt?
Tietosuojakäytäntö">