Miten löydän autooni sopivan tuotteen Brembon osanhakutoiminnolla?

Italialainen ajoneuvon rekisteriote, jossa tietoja ajoneuvon ominaisuuksista
Registration document
Tarkista ennen kuin ostat Brembo-tuotteen, että se on yhteensopiva autosi kanssa. Seuraavassa on selitetty, miten.
 
Tarvitset seuraavat tiedot oikean tuotteen löytämiseksi ajoneuvoosi (tiedot löytyvät ajoneuvosi rekisteröintitodistuksesta):
 
  • Valmistaja
  • Malli
  • Moottori
  • Teho (kW)
  • Valmistusvuosi
  • Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Italiassa, Ranskassa ja Saksassa rekisteröityjen ajoneuvojen osalta voidaan vaihtoehtoisesti syöttää ajoneuvon rekisteritunnus tai KBA-koodinumero.
 
Kun olet saanut nämä tiedot, valitse "Ajoneuvo"-hakusuodatin ja syötä pyydetyt tiedot. Tai voit suorittaa haun "Rekisterinumero"-hakuperusteella.
 
Jos käytät "Ajoneuvo"-hakusuodatinta, voit kaventaa hakua valitsemalla myös kohdan "Tarkennettu haku". Tällä hakutoiminnolla voit rajoittaa hakutuloksia koskemaan tiettyä akselia (etu/taka), merkkiä (Brembo, AP, Breco) tai tuoteryhmää (jarrulevyt, jarrupalat, jarrurummut jne.) tai hakea pelkästään uusista osista.
 
Kun olet suorittanut haun, sivulle tulee näkyviin luettelo kaikista ajoneuvosi kanssa yhteensopivista Brembo-varaosanumeroista jaoteltuina tuoteryhmiin.
 
Katso nyt tarkkaan taulukon viimeistä saraketta, jonka otsikko on "Ajoneuvon tiedot". Sarake sisältää tärkeitä tietoja, joiden avulla pystytään valitsemaan oikea osanumero, kuten PR-numero, ORGA-numerot, yhteensopivat ajoneuvojen tietoalueet (esim. -> 54824556, 54824557 ->), tieto siitä, onko saatavilla urheilumallisia tarvikesarjoja (-/+ urheilumallinen tarvikesarja) jne.
Sarake, jossa ajoneuvon tietoja
"Vehicle information" column
 
 
On erittäin tärkeätä, että valitset autoosi sopivan tuotteen, jotta jarrujärjestelmä toimii oikein. Varmista, että valitset oikean osakoodin. 
 

Onko jotain muuta, mitä haluat kysyä?

Ota yhteyttä Brembon tekniseen tukitiimiin. Teknikkomme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!
Palaa hakemistoon
Kuinka valita oikea tuote
Lue seuraava artikkeli
Mitä PR- ja ORGA-numerot ovat?
Tietosuojakäytäntö">