Ovatko Brembon varaosat vaihdettavissa keskenään ja yhteensopivia alkuperäisvarusteiden kanssa?

Kaikki Brembon varaosat ovat alkuperäisvarusteita vastaavia EU-säädöksen 461/2010 mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että ne ovat täysin vaihdettavissa keskenään ja yhteensopivia auton alkuperäisten komponenttien kanssa.
 
Ajoneuvolle tarkoitetut Brembo-varaosat ovat alkuperäisvarusteita vastaavia, joten niitä voidaan käyttää vastaavien alkuperäisten komponenttien korvaamiseen. Tämä on EU-säädöksen 461/2010 mukaista: asetus sallii alkuperäiskomponentteja (OE) vastaavien varusteiden käytön ajoneuvojen huoltamiseen myös takuujakson aikana heikentämättä itse takuun voimassaoloa.
 
Brembo, jolla on yli 50 vuoden kokemus maailman arvostetuimpien autonvalmistajien kumppanina, kehittää ja valmistaa jälkimarkkinatuotteensa samalla huolellisuudella ja tarkkuudella kuin millä alkuperäisosatkin tuotetaan.
 
Kaikki Brembon tuotantolaitokset, joissa valmistetaan sekä alkuperäisvalmistajien tuotteita että varaosia, ovat vastaavien autonvalmistajien hyväksymiä.
 
Ideoimisesta ja teknisestä suunnittelusta valimoon, koneellisesta työstöstä jakeluun ja kitkamateriaaliyhdisteiden kehittelystä puristusprosessiin, Brembo valvoo jokaista tuotantoprosessin vaihetta yksityiskohtaisesti sen varmistamiseksi, että sen tuotteet vastaavat täysin maailman johtavien autonvalmistajien asettamia kaikkein tiukimpia laatuvaatimuksia.
 
Brembon tehdas, jossa näkyy asennuslinja ja käytössä olevia koneita

Onko jotain muuta, mitä haluat kysyä?

Ota yhteyttä Brembon tekniseen tukitiimiin. Teknikkomme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!
Palaa hakemistoon
Kuinka valita oikea tuote
Lue seuraava artikkeli
Brembo Max- ja Brembo Xtra -jarrulevyvalikoiman tyyppihyväksyntätodistukset
Tietosuojakäytäntö">