Xtra-jarrupalat: seikat, joita et ehkä tiennyt

Olet ehkä jo kuullutkin näistä seikoista, mutta et ehkä tiedä vielä kaikkea.
Tiesitkö esimerkiksi, että Xtra-jarrupalat voidaan asentaa käyttäen myös tavanomaisia jarrulevyjä?
 
Lue lisää: siinä kestää vain puolitoista minuuttia!
 
Täydellinen pari: Xtra-jarrupalat ja Max-jarrulevyt
Saatat jo tietää tämän, mutta seuraavassa selitetään, miksi Xtra-jarrupalat soveltuvat ihanteellisesti Max- ja Xtra-jarrulevyihin. Brembo-ryhmän tuotepäällikkö Stefano Previtali, selittää: "Xtra-jarrupalat valmistetaan erityisestä yhdisteestä, BRM X L01:stä, joka on suunniteltu parantamaan Xtra- ja Max-jälkimarkkinavalikoiman huipputehoisten jarrulevyjen ominaisuuksia. Niillä pystytään todella optimoimaan jarrulevyjen suorituskykytaso ja parantamaan poljintuntumaa, käyttömukavuutta ja kestävyyttä.
 
Erinomainen suorituskyky...
Xtra-jarrupalojen kitkakerroin pysyy vakaana kaikissa käyttötilanteissa. Lämpö ja paine jakautuvat tasaisesti estäen kuumien kohtien muodostumisen jarrutuspinnalle ja estäen siten tärinän. Ne erottuvat joukosta myös poljinvasteen täydellisen moduloinnin ansiosta – jarrutustoimenpide on täydellisesti hallittavissa ja ajokokemus siten vertaansa vailla.
 
...tinkimättä mukavuudesta ja turvallisuudesta
BRM X L01 -yhdisteen on todistettu ei vain parantavan suorituskykyä vaan myös varmistavan maksimaalisen mukavuustason. Tämä tekee siitä yhtä erinomaisen kovissakin käyttöolosuhteissa. 
Suorituskyvyn pysyminen tasaisena sekä korkeiden lämpötilan jaksojen että niitä seuraavien kylmien jaksojen aikana on paras tae aina tehokkaasta ja turvallisesta jarrutusjärjestelmästä.
 
Sisäänajaminen on tärkeätä!
Kuten on kaikkien jarrujärjestelmän komponenttien kohdalla, niin myös Brembo Xtra -jarrupalojen asianmukainen sisäänajo on tärkeätä. Ensimmäisten 200–300 km:n aikana on suositeltavaa jarruttaa vähitellen ja välttää raskaita ja äkillisiä jarrutuksia, sillä tällaiset jarrutukset voisivat vääristää jarrulevyn ja jarrupalan täydellistä kohdistusta.
 
Nämä jarrupalat voidaan kiinnittää tavanomaisiin jarrulevyihin, jolloin saadaan etuja verrattuna tavanomaisiin jarrupaloihin.
Xtra-jarrupaloja voidaan myös käyttää tavanomaisten jarrulevyjen kanssa, joissa on tavallinen jarrutuspinta (ilman reikiä tai uria). Tällöin ne antavat suuremman kitkakertoimen kuin tavanomainen yhdiste samalla kun ne pitävät mukavuustason korkeana ja mahdollistavat pitkät ajomatkat kaikissa ajo-olosuhteissa. Kuten Stefano Previtali korostaa: "Meidän tulee muistaa, että Xtra-jarrupalat ovat tulosta Brembo-yhtiön kokemuksesta urheilu- ja huipputehon autoista, joissa mukavuus ja poikkeuksellinen suorituskyky ovat kaiken A ja O."
 
Ne eivät sovellu ratakäyttöön, eivät edes satunnaisesti.
Xtra-jarrupalat ja Max- ja Xtra-jarrulevyt on kehitetty ja testattu intensiiviseen käyttöön, mutta ainoastaan tiellä. Ratakäyttöön Brembo tarjoaa tuotteita, jotka on suunniteltu tähän erityiseen käyttötarkoitukseen: High Performance -valikoima täyttää kuljettajan kaikki odotukset.
 
Näytä Xtra-jarrupalat ja Max- ja Xtra-jarrulevyt

Onko jotain muuta, mitä haluat kysyä?

Ota yhteyttä Brembon tekniseen tukitiimiin. Teknikkomme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!
Palaa hakemistoon
Kuinka valita oikea tuote
Lue seuraava artikkeli
Mikä on sopiva jarruneste autooni?
Tietosuojakäytäntö">