Brembo tuo näytteille uusimman jälkimarkkinavalikoimansa Frankfurtin Automechanika-messuille 2022

Essential, Prime, Beyond ja Xtra, neljä jälkimarkkinatuotesarjaa kaikkien ajoneuvojen ja kuluttajien tarpeisiin
 
Brembon tuotevalikoima on vuosia jatkuneen jarruteknologian tutkimuksen ja innovoinnin tulosta. Brembo kehittää jatkuvasti innovatiivisia ja ajantasaisia ratkaisuja, jotka vastaavat parhaiten nykyaikaisten ajoneuvojen kehityksen tuomiin haasteisiin ja nykyajan liikkuvuuden tarpeisiin. Tätä heijastelee myös meneillään oleva varaosavalikoiman laajennus.
 
Jokaisen sarjan tuotteilla on samankaltaisia ominaisuuksia niiden loppukäytön ja markkinoilla tapahtuvan asemoinnin suhteen. Siten ne täyttävät asiakkaiden ja ajoneuvojen erityiset tarpeet.
Brembo Essential
Brembo Essential
Brembo Essential on täydellinen tuotesarja valittaessa ensimmäistä kertaa varaosaratkaisujen suomia mahdollisuuksia. Se on suunniteltu käyttäen Brembon teknistä osaamista, josta käy ilmi yhtiön pyrkimys korkean laadun tuottamiseen kaikissa sen tuotteissa. Sarja sisältää jarrurumpuja, -kenkiä, hydrauliosia ja kunnostettuja jarrusatuloita.
Brembo Prime
Brembo Prime
Brembo Prime on ensiluokkaisten räätälöityjen tuotteiden sarja, joka on tarkoitettu moottoriajoneuvojen käyttäjille, jotka etsivät parhaiten henkilöautoonsa, hyötyajoneuvoonsa tai kuorma-autoonsa sopivia osia. Brembon insinöörit ovat luoneet tämän varaosasarjan täyttämään eri ajoneuvomallien tekniset vaatimukset ja parantamaan niiden ominaisuuksia korkean teknologian ja laatustandardien mukaisesti. Brembo Prime -tuoteperhe sisältää jarrulevyjä, jarrupaloja, jarrusatuloita, jarrunesteitä ja jarrujen lisävarusteita.
 
Brembo Beyond
Brembo Beyond
Brembo Beyond -sarjassa korostuu yhtiön missio toimia ratkaisujen tarjoajana, joka parantaa ajoneuvojen dynaamisia ajo-ominaisuuksia ja toteuttaa uusia liikkuvuuskäsitteitä kestävän kehityksen mukaisesti. Tämä tuoteperhe sisältää Brembo Beyond EV Kit -paketin, joka on sähköajoneuvoihin tarkoitettujen erikoispinnoitettujen jarrulevyjen ja innovatiivisten jarrupalojen valikoima, sekä Greenance Kit -käsitteen, jossa yhdistyvät vähäinen ympäristövaikutus ja huomattavan suuri suorituskyky.
Brembo Xtra
Brembo Xtra
Brembo Xtra on ihanteellinen valinta moottoriajoneuvoista pitäville, jotka etsivät autoonsa yksilöllisiä elementtejä ja kaikille Brembo-tuotteille tyypillisiä ominaisuuksia, eli korkeata laatua, luotettavuutta ja suorituskykyä. Muun muassa näistä syistä Xtra-sarja tunnetaan viehättävänä tuotesarjana jälkimarkkinasegmentillä. Xtra-sarjaan sisältyy ristikkäisillä rei'illä ja aukoilla varustettuja jarrulevyjä, jarrupaloja ja uusia alumiinisia X-Style-jarrusatuloita.
 
 
Jokaiseen tuoteperheeseen on koottu Brembo-varaosia, joilla on samankaltaisia ominaisuuksia loppukäytön ja markkinoilla tapahtuvan asemoinnin suhteen. Tavoitteena on tukea Brembon asiakkaita ja ohjata heitä heidän valinnoissaan täyttämällä heidän erikoistarpeensa ja vastaamalla jatkuvasti muuttuvan jälkimarkkinamaailman eri vaatimuksiin.
 
Brembon neljä jälkimarkkinasarjaa: Essential, Prime, Beyond ja Xtra

Onko jotain muuta, mitä haluat kysyä?

Ota yhteyttä Brembon tekniseen tukitiimiin. Teknikkomme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!
Palaa hakemistoon
Selitykset
Lue seuraava artikkeli
Tulevaisuuden jarrut: lyhyt autojen historia
Tietosuojakäytäntö">