Produse online Brembo. Cum pot fi recunoscuți dealerii autorizați

Înainte de a cumpăra un produs Brembo, verificați întotdeauna dacă acesta este compatibil cu mașina dvs.
Pe lângă canalele convenționale (distribuitori, dealeri de piese de schimb și ateliere auto), produsele Brembo sunt, de asemenea, disponibile pe scară largă online.
Dar aceasta ridică întrebarea: sunt cu adevărat produse originale sau sunt contrafăcute? Cum pot avea certitudinea că achiziționez un produs Brembo original?
 
Brembo official dealer logo
 
Logoul „Dealer oficial Brembo” și imagini ale produselor.
 
Logoul „Dealer Oficial Brembo” este garanția dumneavoastră că dealerul de la care cumpărați este autorizat de Brembo. Pentru o confirmare suplimentară a faptului că site-ul web de pe care intenționați să cumpărați este legitim, verificați imaginile afișate cu produsul Brembo și detaliile tehnice - acestea trebuie să se potrivească, în general, cu imaginile și detaliile afișate pe site-ul web www.bremboparts.com (catalogul oficial al produselor Brembo pentru piata pieselor de schimb).
 
Ce se întâmplă dacă nu există logo sau imaginile sunt diferite?
 
Rețineți că, chiar dacă imaginile și specificațiile tehnice afișate pe site-ul web al furnizorului nu se potrivesc perfect cu cele de pe site-ul web www.bremboparts.com, aceasta nu înseamnă neapărat că articolul nu este un produs Brembo original.
 
Dacă logoul „Dealer oficial Brembo” nu este afișat pe site-ul web al vânzătorului, acest lucru poate ridica îndoieli cu privire la faptul că acesta face cu adevărat parte din rețeaua autorizată Brembo. Dar nu înseamnă neapărat că produsele Brembo vândute de vânzător nu sunt originale sau că sunt contrafăcute. Poate fi pur și simplu un vânzător care a achiziționat produse Brembo de la un distribuitor autorizat, dar nu este deosebit de preocupat de asigurarea unei experiențe de cumpărături satisfăcătoare și sigure pentru utilizatorii săi.
 
Dacă încă nu sunteți sigur despre furnizorul de la care vă gândiți să cumpărați produse Brembo sau pentru a raporta orice activitate sau site-uri web suspecte, nu ezitați să ne contactați aici în orice moment!
 

Mai este ceva ce vrei să întrebi?

Contactați echipa de asistență tehnică Brembo. Tehnicienii noștri vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil!
Revenire la index
Servicii post-vânzare
Citiți articolul următor
Recunoașteți produsele originale
Politică de confidențialitate">