Recunoașteți produsele originale

Un produs contrafăcut nu este la fel de sigur ca un produs original: importanța capacității de a le distinge
Brembo se luptă constant cu contrafacerea produselor sale, deoarece plăcuțele și discurile de frână sunt componente active de siguranță ale vehiculului, prin urmare clientul trebuie să fie întotdeauna sigur că produsul achiziționat și instalat pe vehiculul său este unul original Brembo.
Packaging of two boxes of Brembo Aftermarket discs
RECUNOAȘTEREA DISCURILOR BREMBO AFTERMARKET ESTE SIMPLĂ ȘI IMEDIATĂ!
1
Verificați cutia
Pe lângă culoarea clasică roșu Brembo, cutiile prezintă fețele angajaților Brembo; Dacă cutia este diferită, cu siguranță vă uitați la un produs contrafăcut!
În cele din urmă, verificați cutia să nu prezinte semne de manipulare.
2
Verificați holograma Brembo și faceți o fotografie a codului QR
Verificați holograma Brembo, care nu poate fi falsificată, pe eticheta produsului și, pentru o confirmare suplimentară a autenticității, faceți o fotografie a codului QR unic pe cutia sigilată a produsului.
3
Verificați marcajul de pe produs
Toate discurile de frână sunt marcate cu codul și sigla Brembo și cu aprobarea ECE R 90 (disponibilă pentru codurile de produs din noiembrie 2016). Există, de asemenea, un indicator de grosime minimă (Minimum Thickness, Min.Th.) pentru înlocuirea discului.
Product label containing: Univocal QR code, QA hologram and product marking
RECUNOAȘTEREA PLĂCUȚELOR DE FRÂNĂ BREMBO AFTERMARKET ESTE SIMPLĂ ȘI IMEDIATĂ!
1
Verificați cutia
Pe lângă culoarea clasică roșu Brembo, cutiile prezintă fețele angajaților Brembo; Dacă cutia este diferită, cu siguranță vă uitați la un produs contrafăcut!
În cele din urmă, verificați cutia să nu prezinte semne de manipulare.
2
Verificați sigiliul de siguranță și faceți o fotografie a codului QR
Codul QR se află pe sigiliul de siguranță al cutiilor plăcuțelor de frână; faceți o fotografie pentru a primi confirmarea de la Brembo cu privire la autenticitatea produsului.
3
Verificați marcajul de pe produs
Pe lângă codul și sigla Brembo, plăcuțele sunt marcate și cu informațiile tehnice cerute de lege.
Raportați orice produs suspect scriind la: academy@brembo.it
Packaging of two boxes of Brembo Aftermarket pads
Packaging of two boxes containing Brembo brake components
BREMBO CHECK: APLICAȚIA BREMBO CARE CERTIFICĂ AUTENTICITATEA PRODUSELOR UPGRADE
Când achiziționați un produs UPGRADE, după instalarea Brembo Check pe dispozitivul mobil, utilizați simplu smartphone-ul pentru a scana codul QR fără echivoc de pe eticheta care este ușor vizibilă pe componenta achiziționată sau pe cutie, ca în cazul gamei SPORT, pentru a primi un răspuns imediat cu privire la autenticitatea produsului Brembo.
 
Anumite produse Brembo autentice care erau deja în stoc la lanțul de distribuție în momentul lansării aplicației Brembo Check s-ar putea să nu aibă un cod QR, ci să aibă în schimb un card răzuibil anti-contrafacere.
Răzburați banda argintie de pe card pentru a dezvălui un cod fără echivoc din 6 cifre, introduceți-l pe site-ul web www.original.brembo.com pentru a certifica faptul că produsul este autentic. Pe măsură ce timpul trece și stocurile de produse se epuizează, cardurile vor deveni din ce în ce mai rare, făcând loc codului QR și aplicației Brembo Check, ca singurul instrument pentru a verifica dacă un produs Brembo este autentic.
 
Brembo Check nu este disponibilă momentan pentru produsele pentru motociclete Serie Oro (Seria Gold) și pentru vehicule comerciale.

Mai este ceva ce vrei să întrebi?

Contactați echipa de asistență tehnică Brembo. Tehnicienii noștri vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil!
Revenire la index
Servicii post-vânzare
Citiți articolul următor
Produse online Brembo. Cum pot fi recunoscuți dealerii autorizați
Politică de confidențialitate">