Instrucțiuni suplimentare de montare: Disc de frână co-cast

Instrucțiuni suplimentare de montare: Disc de frână co-cast
 
Vă rugăm să consultați instrucțiunile din cutia produsului pentru asamblare, garanție și rambursări.
 
Disc co-cast original Brembo cu butuc de oțel și suprafață de frânare din fontă cu conținut ridicat de carbon.
1. Disc co-cast original Brembo cu butuc de oțel și suprafață de frânare din fontă cu conținut ridicat de carbon.
Pictogramă pentru echivalența OE între discurile de frână co-cast și discul original Mercedes?
2. Interschimbabil și echivalent cu discul original Mercedes.
Pictogramă de aprobare ECE-R90
3. Omologat UN ECE-R90. Descărcați certificatul de pe site-ul nostru web și păstrați-l în vehicul pentru verificări.
 
Avertizare despre manipularea produsului cu grijă
4. ATENȚIE! Manevrați cu grijă.
Instrucțiuni despre cum să nu rotiți volanul
5. ATENȚIE! Evitați să răsuciți volanul ținând discul/etrierul, așa cum se arată în figură.
Numerele care indică secvența corectă de strângere a șuruburilor și cuplul de strângere pentru a se potrivi roții
6. La montarea roții, urmați ordinea corectă pentru șuruburi, precum și cuplul de strângere recomandat (vedeți eticheta).
 
Informații generale și de siguranță
 
Acest produs Brembo a fost proiectat pentru a respecta toate standardele de siguranță aplicabile. Produsele nu sunt destinate a fi utilizate diferit de utilizarea specifică pentru care au fost proiectate și fabricate. Utilizarea în orice alt scop, orice modificare sau manipulare a produsului poate afecta performanța acestuia și îl poate face nesigur.
 
O astfel de modificare sau utilizare necorespunzătoare va anula garanția limitată și poate expune persoana care utilizează astfel produsul la răspundere pentru vătămări corporale sau daune materiale aduse altora.
 
În aceste instrucțiuni, avertizarea „PERICOL!” înseamnă proceduri care, dacă nu sunt respectate, au un grad ridicat de probabilitate ca să provoace vătămări grave sau chiar deces. „ATENȚIE” înseamnă proceduri care, dacă nu sunt respectate, ar putea duce la daune fizice, în timp ce „AVERTIZARE!” înseamnă proceduri care, dacă nu sunt respectate, ar putea cauza deteriorarea vehiculului.
 

PERICOL!
Înainte de a începe înlocuirea, asigurați-vă că piesele de schimb sunt potrivite pentru marca și modelul de vehicul. Acest produs este vital pentru funcționarea în siguranță a vehiculului pe care este instalat și este destinat să fie instalat numai de către o persoană pricepută, calificată, care a fost instruită și/sau are experiență în instalarea și utilizarea pentru care produsul este destinat.
 
Instalatorul trebuie să fie echipat cu uneltele adecvate meseriei sale și cu cunoștințele și experiența necesare pentru a se ocupa de reparațiile vehiculelor. Instalarea necorespunzătoare sau incorectă, indiferent dacă este cauzată de nerespectarea cu fidelitate și completă a acestor instrucțiuni sau în alt mod, va anula garanția limitată și ar putea expune instalatorul la răspundere în cazul vătămării corporale sau daunelor materiale.
 

Este esențial să înlocuiți discurile de frână pentru fiecare punte, luându-le din aceeași cutie. De fiecare dată când înlocuiți discurile înlocuiți și plăcuțele aferente.

Evitați contactul grăsimii și altor lubrifianți cu suprafețele de frânare ale discului și plăcuțelor, deoarece acest lucru ar putea afecta eficiența sistemului de frânare.
 
Brembo nu va răspunde pentru nicio daună sau vătămare cauzată unei persoane sau de către orice persoană care operează un vehicul pe care un produs înlocuitor a fost instalat necorespunzător.

 

ATENȚIE!

Piesele înlocuite trebuie eliminate în conformitate cu legea.
Este vital să evitați lovirea bruscă și/sau deteriorarea produsului, pieselor și componentelor acestuia, deoarece acest lucru le poate afecta eficiența și le poate cauza funcționarea defectuoasă. Dacă este necesar, înlocuiți orice piesă sau componentă deteriorată.
Pentru a evita rănirea, vă recomandăm următoarele:
  • Purtați întotdeauna mănuși în timpul dezasamblarii și asamblarii componentelor cu margini ascuțite.
  • Nu lăsați suprafața pielii să intre în contact direct cu materialul de frecare al plăcuțelor și saboților de frână, deoarece acest lucru ar putea provoca abraziuni.
Limitări ale garanției
Această garanție acoperă toate defectele de conformitate apărute în termen de doi ani de la livrarea bunului. Consumatorul este obligat să raporteze vânzătorului defectul de conformitate în termen de două luni de la data descoperirii defectului menționat, fără a aduce atingere faptului că termenul de prescripție pentru a lua măsuri menite să remedieze defectul este de douăzeci și șase de luni de la livrarea bunului. În cazul unui defect de conformitate, utilizatorul are dreptul la repararea sau înlocuirea bunului sau la o reducere corespunzătoare a prețului sau la rezilierea contractului, așa cum este stabilit de art. 130 din Codul consumatorului, după caz.

Aceasta garantie constituie singura garantie oferita in legatura cu acest produs si inlocuieste orice alte garantii, atat verbale cat si scrise.

Mai este ceva ce vrei să întrebi?

Contactați echipa de asistență tehnică Brembo. Tehnicienii noștri vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil!
Revenire la index
Montaj auto
Citiți articolul următor
Instrucțiuni pentru înlocuirea plăcuțelor de frână la mașini și vehicule utilitare ușoare
Politică de confidențialitate">