Am găsit două discuri de frână care par exact la fel. Cum aleg numărul de piesă corect?

Înainte de a cumpăra un produs Brembo, verificați dacă acesta este compatibil cu mașina dvs. Iată cum să faceți alegerea corectă între două numere de piese de produs foarte asemănătoare.
 
Funcția de căutare produse Brembo returnează două numere de piese de produs foarte asemănătoare pentru mașina dvs. (pentru puntea față, puntea spate sau ambele).
 
Probabil vă uitați la un număr de piesă pentru un disc fără acoperire de protecție (care se termină cu „0” sau „4”) și un număr de piesă pentru un disc cu acoperire UV (care se termină cu un număr din două cifre care se termină cu „1”, de exemplu „.21”, „.31”, „.41”). Aceste discuri din urmă sunt tratate cu un strat special de ultraviolete care oferă o protecție uniformă împotriva coroziunii cauzate de vreme. Dacă aspectul mașinii contează pentru dvs., vă recomandăm să alegeți discuri cu acoperire UV!
 
Este esențial să alegeți produsul potrivit pentru mașina dvs. pentru ca sistemul dvs. de frânare să funcționeze corect. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți numărul de piesă corect.
 
Disc de frână Brembo

Mai este ceva ce vrei să întrebi?

Contactați echipa de asistență tehnică Brembo. Tehnicienii noștri vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil!
Revenire la index
Cum să alegi produsul potrivit
Citiți articolul următor
Am găsit două sau mai multe numere de piese pentru mașina mea. De unde știu care este cel potrivit?
Politică de confidențialitate">