Am găsit două sau mai multe numere de piese pentru mașina mea. De unde știu care este cel potrivit?

Înainte de a cumpăra un produs Brembo, verificați dacă acesta este compatibil cu mașina dvs. Cum și unde să găsiți informațiile de care aveți nevoie pentru a verifica compatibilitatea.
 
 
Dacă funcția de căutare a catalogului de produse Brembo, utilizată cu filtrele „vehicul” sau „numărul plăcuței de înmatriculare” (selectabilă cu butoanele din dreapta sus), găsește mai mult de un număr de piesă pentru aceeași categorie de produse (de exemplu, discuri, plăcuțe, discuri Brembo Max etc.), verificați conținutul ultimei coloane din dreapta, la rubrica „Informații despre vehicul”.

La unele vehicule, piesa de schimb corectă depinde de anumite caracteristici specifice ale vehiculului însuși. Deci, dacă funcția de căutare vă oferă un tabel cu rezultate cu mai multe opțiuni, verificați informațiile din coloana „Informații despre vehicul” și comparați-le cu informațiile din manualul de utilizare al mașinii dvs. Aceste informații sunt disponibile momentan numai în limba engleză.
 
 
Coloană care indică informații despre vehicul
 
 
În cazul în care coloana nu conține informații, aceasta înseamnă probabil că există o variantă unsă cu ulei și o variantă acoperită cu vopsea UV pentru componenta mașinii dvs.
 
Este esențial să alegeți produsul potrivit pentru mașina dvs. pentru ca sistemul dvs. de frânare să funcționeze corect. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți numărul de piesă corect.
 
 
 
 

Mai este ceva ce vrei să întrebi?

Contactați echipa de asistență tehnică Brembo. Tehnicienii noștri vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil!
Revenire la index
Cum să alegi produsul potrivit
Citiți articolul următor
Sunt piesele de schimb Brembo interschimbabile și compatibile cu componentele de tip echipament original?
Politică de confidențialitate">