Sunt piesele de schimb Brembo interschimbabile și compatibile cu componentele de tip echipament original?

Toate piesele de schimb Brembo sunt echivalente OE, în conformitate cu Regulamentul CE 461/2010, ceea ce înseamnă că sunt complet interschimbabile și compatibile cu componentele originale ale mașinii dvs.
 
Piesele de schimb Brembo pentru mașina dvs. sunt echivalente cu echipamentele originale, ceea ce înseamnă că pot fi folosite pentru a înlocui componentele originale relative. Acest lucru este în conformitate cu Regulamentul CE 461/2010, care permite utilizarea componentelor echivalente OE pentru întreținerea vehiculelor chiar și în perioada de garanție, fără a compromite valabilitatea garanției în sine.
 
Dispunând de peste 50 de ani de experiență ca partener pentru cei mai prestigioși producători de automobile din lume, Brembo dezvoltă și produce gama sa de produse aftermarket cu aceeași grijă și precizie dedicată pieselor de echipamente originale.
 
Toate fabricile de producție Brembo în care sunt fabricate atât produsele OE, cât și produsele piese de schimb sunt aprobate de producătorii auto aferenti.
 
De la proiectare și inginerie până la turnătorie, de la prelucrare până la distribuție și de la dezvoltarea compușilor materialelor de frecare până la procesul de presare, Brembo monitorizează fiecare etapă a procesului de producție în cel mai mic detaliu pentru a se asigura că produsele sale respectă pe deplin cele mai exigente standarde de calitate ale principalii producători auto din lume.
 
Fabrică Brembo care prezintă linia de asamblare și mașinile utilizate

Mai este ceva ce vrei să întrebi?

Contactați echipa de asistență tehnică Brembo. Tehnicienii noștri vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil!
Revenire la index
Cum să alegi produsul potrivit
Citiți articolul următor
Certificate de omologare pentru gama de discuri de frână Brembo Max și Brembo Xtra
Politică de confidențialitate">