Ce sunt numerele PR și ORGA?

Înainte de a cumpăra un produs Brembo, verificați dacă acesta este compatibil cu mașina dvs. În unele cazuri, numerele PR și ORGA vă pot ajuta să verificați compatibilitatea.
 
Când utilizați funcția de căutare a catalogului de produse Brembo pentru a găsi componenta de care aveți nevoie, este posibil să obțineți uneori o listă cu numere de produse diferite, din care apoi trebuie să alegeți componenta compatibilă cu mașina dvs.
 
 
Verificarea componentei care este compatibilă.
 
Coloana „Informații despre vehicul” conține informații suplimentare care vă permit să selectați numărul corect al piesei dintre cele disponibile. Aici sunt incluse numerele PR și ORGA.
 
Numerele PR („Primärausstattung” = „echipament original”) identifică anumite piese de schimb pentru vehiculele VAG (Volkswagen/Audi Group). Aceste numere pot fi găsite pe aceleași etichete care conțin detaliile de identificare a vehiculului sau în manualul de service al vehiculului.
 
Numerele ORGA identifică anumite piese de schimb pentru vehiculele grupului PSA. Primele 4 cifre ale numerelor ORGA pot fi găsite și pe eticheta de identificare a vehiculului.
 
Indicarea de informații despre vehicul, identificând numerele PR
Numere PR
 
Afișarea de informații despre vehicul, identificând numerele ORGA
Numere ORGA
 
Coloană care indică informații despre vehicul
Coloana „Informații despre vehicul”
Este esențial să alegeți produsul potrivit pentru mașina dvs. pentru ca sistemul dvs. de frânare să funcționeze corect. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți numărul de piesă corect. 
 
 
 

Mai este ceva ce vrei să întrebi?

Contactați echipa de asistență tehnică Brembo. Tehnicienii noștri vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil!
Revenire la index
Cum să alegi produsul potrivit
Citiți articolul următor
Care este cea mai bună alegere pentru mașina mea, discurile Max sau Xtra?
Politică de confidențialitate">