Cum pot identifica produsul potrivit care să se potrivească pe mașina mea folosind funcția de căutare a pieselor Brembo?

Certificatul italian de înmatriculare a vehiculului cu detalii despre caracteristicile vehiculului
Registration document
Înainte de a cumpăra un produs Brembo, verificați dacă acesta este compatibil cu mașina dvs. Iată cum trebuie să faceți.
 
Veți avea nevoie de următoarele informații (care se găsesc în documentul de înmatriculare al vehiculului dvs., vedeți imaginea) pentru a găsi produsele potrivite pentru mașina dvs.:
 
  • Producător
  • Modelul
  • Motor 
  • Putere (kW)
  • Anul de construcție
  • Alternativ, pentru vehiculele înmatriculate în Regatul Unit, Italia, Franța și Germania, puteți utiliza simplu numărul plăcuței de înmatriculare a vehiculului dvs. sau numărul de cod KBA.
 
Odată ce aveți aceste informații, selectați filtrul de căutare „Vehicul” și introduceți detaliile solicitate. Alternativ, selectați filtrul pentru a căuta după „Numărul plăcuței de înmatriculare”.
 
Dacă utilizați filtrul de căutare „Vehicul”, puteți rafina și mai mult căutarea selectând „Căutare avansată”. Această funcție de căutare vă permite să restrângeți rezultatele la o anumită „punte (față/spate), marcă (Brembo, AP, Breco) sau categorie de produse (discuri, plăcuțe, tamburi etc.) sau să căutați numai piese noi.
 
Odată ce căutarea este finalizată, este afișată o pagină care listează toate numerele de piese de schimb Brembo compatibile cu vehiculul dvs., împărțite pe categorii de produse.
 
Acum priviți cu atenție ultima coloană din tabel, sub titlul „Informații despre vehicul”. Această coloană conține informații importante pentru alegerea numărului corect al piesei, cum ar fi numărul PR, numerele ORGA, intervalele de date compatibile pentru vehicul (de ex. -> 54824556, 54824557 ->), dacă sunt sau nu disponibile pachete sportive (pachet sport -/+ ) etc.
Coloană care indică informații despre vehicul
"Vehicle information" column
 
 
Este esențial să alegeți produsul potrivit pentru mașina dvs. pentru ca sistemul dvs. de frânare să funcționeze corect. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți codul de piesă corect. 
 

Mai este ceva ce vrei să întrebi?

Contactați echipa de asistență tehnică Brembo. Tehnicienii noștri vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil!
Revenire la index
Cum să alegi produsul potrivit
Citiți articolul următor
Ce sunt numerele PR și ORGA?
Politică de confidențialitate">