De ce unele dintre discurile din gama Xtra au găuri de trecere, în timp ce altele au găuri oarbe (scobituri)?

Înainte de a cumpăra unul dintre produsele Brembo, vă rugăm să verificați dacă este compatibil cu mașina dvs.
 
Orificile de pe suprafața de frânare sunt tipice discurilor din gama Xtra de la Brembo. Ele îmbunătățesc performanța sistemului în ceea ce privește aderența inițială, senzația la utilizarea pedalei, rezistența la reducerea puterii de frânare și capacitatea de disipare a căldurii.
 
Discurile Xtra pot oferi soluții de design care diferă de cele ale designului original al discului în funcție de tipul de aplicație pentru care sunt utilizate (model de mașină, viteza maximă, greutate și puterea motorului). Aceasta în ceea ce privește materialul utilizat și numărul, tipul și modelul de orificii de pe suprafața de frânare.
 
În unele cazuri, soluția de „găuri oarbe” (scobituri) a fost preferată în locul orificiilor de trecere, în timp ce în alte cazuri, a fost ales în mod corespunzător un material special capabil să îmbunătățească rezistența la solicitarea termomecanică de care suferă discul.
 
Discuri Brembo cu găuri oarbe: Cod 0891631X
Scobituri. Număr de piesă 0891631X
 
 
Discuri Brembo cu găuri de trecere: Cod 09B3521X
Găuri de trecere. Număr de piesă 09B3521X
 
 
Toate acestea au fost făcute nu numai pentru a asigura cea mai înaltă performanță a produsului, ci și pentru a menține aceleași caracteristici de siguranță ale discului original.
 
Datorită acestor soluții personalizate per cod și aplicație și numeroaselor teste efectuate pe standuri dinamometrice și pe șosea, toate numerele de piesă din gama Xtra sunt aprobate ECE-R90. Acest lucru permite și asigură o utilizare complet sigură pe șosea.

Mai este ceva ce vrei să întrebi?

Contactați echipa de asistență tehnică Brembo. Tehnicienii noștri vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil!
Revenire la index
Cum să alegi produsul potrivit
Citiți articolul următor
Am găsit două discuri de frână care par exact la fel. Cum aleg numărul de piesă corect?
Politică de confidențialitate">