Brembo Satış Sonrası Ürün Yelpazesini 2022 yılında düzenlenen Automechanika Frankfurt'ta Tanıttı

Tüm araçların ve tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik dört satış sonrası ürün grubu olarak Essential, Prime, Beyond ve Xtra
 
Brembo'nun ürün portföyü, frenleme teknolojisinde yıllarca süren sürekli araştırma ve yeniliklerin bir sonucudur. Brembo, yeni zorluklara ve güncel mobilite ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt vermek için sürekli olarak modern araçların evrimine en iyi şekilde yanıt veren yenilikçi son teknoloji çözümler geliştirmektedir. Bu aynı zamanda yedek ürün yelpazesinin devam eden genişlemesine de yansımaktadır.
 
Her bir ürün yelpazesindeki ürünler, çözümlerin son kullanımı ve pazar konumlandırması açısından benzer özellikleri paylaşmakta ve müşterilerin ve araçların özel ihtiyaçlarına cevap vermektedir.
Brembo Essential
Brembo Essential
Brembo Essential, değiştirme çözümlerinin sunduğu fırsatlara ilk yaklaşım için mükemmel bir seridir. Şirketin tüm ürünlerindeki kalite için çaba gösterme tutumunu zaten somutlaştıran Brembo teknik içeriği ile tasarlanmıştır. Ürün yelpazesinde fren kampanaları, pabuçları, hidrolik bileşenler ve yeniden üretilmiş kaliperler bulunur.
Brembo Prime
Brembo Prime
Brembo Prime, otomobillerine, ticari araçlarına ve kamyonlarına en iyi uyumu arayan sürücüler için özel olarak tasarlanmış premium seridir. Brembo bünyesindeki mühendisler bu yedek ürün yelpazesini araç modellerinin özelliklerini karşılamak ve yüksek teknik ve kalite standartlarıyla özelliklerini geliştirmek için geliştirmiştir. Brembo Prime ailesinde fren diskleri, fren balataları, kaliperler, fren hidroliği ve fren aksesuarları bulunur.
 
Brembo Beyond
Brembo Beyond
Brembo Beyond, özellikle sürdürülebilir çözümlere odaklanarak, şirketin araçların sürüş dinamiklerini iyileştiren ve yeni mobilite konseptlerini uygulayan bir çözüm sağlayıcı olma misyonunu benimsiyor. Bu ürün ailesinde elektrikli araçlara adanmış özel kaplamalı diskler ve yenilikçi balatalar yelpazesi olan Brembo Beyond EV Kiti ve daha düşük çevresel etkiyi yüksek performansla birleştiren Greenance Kit Konsepti yer alır.
Brembo Xtra
Brembo Xtra
Brembo Xtra, otomobillerinde özelleştirme unsurları ve tüm Brembo ürünlerine özgü üstün kalite, güvenilirlik ve performans özellikleri arayışında olan otomobil tutkunları için ideal seçimdir. Bu nedenlerden ötürü ve daha fazlası için, Xtra serisi satış sonrası segmentinde havalı bir seri olarak bilinir. Xtra serisi çapraz delikli ve oluklu fren diskleri, fren balataları ve yeni X-Style alüminyum kaliperler içerir.
 
 
Her bir ürün kümesinde, son kullanım ve pazar konumlandırması açısından benzer özelliklere sahip Brembo yedek ürünleri bir araya getirilir. Brembo'nun amacı, müşterilerini desteklemek ve özel ihtiyaçlarına cevap vererek ve sürekli değişen satış sonrası dünyasının çeşitli gereksinimlerine yanıt vererek seçimlerinde onlara rehberlik etmektir.
 
Dört Brembo Aftermarket ürün yelpazesi şöyledir: Essential, Prime, Beyond ve Xtra

Sormak istediğiniz başka bir şey var mı?

Brembo teknik destek ekibiyle iletişime geçin. Teknisyenlerimiz sizinle en kısa zamanda iletişime geçecek.
Dizine geri dön
Bilgiler
Sonraki makaleyi oku
Geleceğin frenleri: Otomobillerin kısa tarihçesi
Gizlilik Politikası">