Vejledning til justering af RCS-hovedcylinder og RCS corsacorta-hovedcylinder

Justering af hovedcylinderens forhold
 
Håndtagets klemme drejes i forhold til håndtagets hus. Trykstangens sæde er angivet.
1. Kontrollér værdien af håndtagsudvekslingen ved at kontrollere farven på den øverste overflade af trykstangen (punkt 3), mens hovedcylinderen er monteret på køretøjet.
 
Trykstang 
farve
Hovedcylindertype
Beskrivelse
18-20 16-18
Rød 18 16 Nedre forholdsværdi
Sort 20 18 Højere forholdsværdi
 
ADVARSEL! Udskift håndtagets klemme (punkt 1), hvis den roterer i forhold til håndtagets hus (punkt 2).
 Gummihætten fjernes og placeres på håndtaget, så hullet bliver synligt.
2. Fjern gummihætten (punkt 4) på håndtaget (punkt 2) med hånden for at afdække hullet (punkt 5).
Knappen til justering af afstanden mellem håndtaget og styret drejes imod uret, så afstandsjusteringsrillen bliver synlig inde i hullet.
3. Drej knappen til justering af afstanden mellem håndtaget og styret helt imod uret (punkt 6), så udvekslingens justeringsspor (punkt 5) er synligt inde i hullet (punkt 7).

4. Hvis der er rester af snavs eller fremmedlegemer inde i hullet (punkt 5), skal du rengøre det med en fugtig klud.
ADVARSEL! Brug ikke trykluft.
Den flade skruetrækker skal have en spids på højst 3 mm og mindst 12 mm.
5. •  Brug en flad skruetrækker (punkt 8) med en spids (punkt 9), der måler maks. 3 mm og min. 2 mm. Dette mål skal overholdes for en længde på min. 12 mm.
ADVARSEL! For at undgå at beskadige de indvendige dele og kompromittere produktets korrekte funktion, må der ikke anvendes en anden skruetrækker end den angivne.
Brug af en anden skruetrækker end den angivne betragtes som installation i strid med producentens anvisninger, og i så fald er BREMBO ikke ansvarlig for eventuelle skader, der er forårsaget af og/eller af en person, der bruger et køretøj, hvor produktet er blevet installeret.
Den flade skruetrækker sættes ind i hullet, indtil den går i indgreb med rillen.
6. Sæt den flade skruetrækker (punkt 8) ind i hullet (punkt 5), indtil den går i indgreb med rillen (punkt 7).
ADVARSEL! Under justering med skruetrækkeren må der ikke udøves for stor kraft, hverken ved rotation eller tryk, for at undgå at beskadige de indvendige dele.
Farven på spidsen kontrolleres.
7. Drej skruetrækkeren 180°, indtil du hører et klik, der angiver, at valget er foretaget. Kontroller, at farven på trykstangen (punkt 3) svarer til den ønskede forholdsværdi.
Gummihætten sættes på håndtaget, og knappen drejes for at justere afstanden mellem håndtaget og styret.
8. Sæt gummihætten (punkt 4) på håndtaget igen, og drej knappen til justering af afstanden mellem håndtaget og styret (punkt 6), indtil håndtaget er placeret (punkt 2) i den ønskede afstand fra styret.
ADVARSEL! Justering af udvekslingen påvirker håndtagets vandring ved generering af det tryk, der er nødvendigt for at stoppe køretøjet.
 
 
Justering af tomgangsslag
 
Kun for RCS corsacorta-hovedcylinder
Mærkningen er nødvendig for at indikere "RCS corsacorta"-hovedcylinderen.
FORSIGTIG! "RCS corsacorta"-hovedcylinderen kan kendes på "corsacorta"-mærket (punkt 10).
Knappen justerer tomgangsslaget og påvirker afstanden mellem håndtaget og styret.
ADVARSEL! Justering af tomgangsslaget til en af de tre indstillinger R-S-N via knappen (punkt 11) påvirker håndtagsslaget ved generering af det tryk, der er nødvendigt for at stoppe køretøjet.
 
Funktionstest
 
ADVARSEL! Ved alle de ovenfor beskrevne justeringer skal du sikre dig, at håndtaget kan dreje, når det er i indgreb, for at generere den korrekte bremsevirkning – ellers skal du betjene knappen (punkt 6) for at flytte håndtaget væk.
Udfør bremsetest ved lav hastighed for at kontrollere, at bremsningen er effektiv.
Begrænsninger i garantien
Denne garanti dækker alle overensstemmelsesfejl, der opstår inden for to år fra levering af varen. Forbrugeren er forpligtet til at meddele sælgeren om mangelen inden for to måneder fra datoen for opdagelsen af den nævnte mangel, uden at dette berører det faktum, at forældelsesfristen for at træffe foranstaltninger med henblik på at søge afhjælpning af manglen er seksogtyve måneder fra leveringen af varen. I tilfælde af en overensstemmelsesfejl har brugeren ret til reparation eller udskiftning af varen eller til en passende prisreduktion eller opsigelse af kontrakten, som fastsat i artikel 130 i forbrugerloven, hvor det er relevant.

Denne garanti udgør den eneste garanti, der gives i forhold til dette produkt og erstatter alle andre garantier, både mundtlige og skriftlige.

Er der andet, du vil spørge om?

Kontakt Brembos tekniske supportteam. Vores teknikere vender tilbage til dig hurtigst muligt!
Tilbage til indekset
Motorcykel montering
Læs næste artikel
Vejledning til udskiftning af bremsebakken
Privatlivspolitik">