Er Brembo-reservedele udskiftelige og kompatible med originale udstyrskomponenter?

Alle Brembo-reservedele er OE-ækvivalente i overensstemmelse med EF-forordning 461/2010, hvilket betyder, at de er fuldt udskiftelige og kompatible med de originale komponenter på din bil.
 
Brembo-reservedele til din bil er ækvivalente med originalt udstyr, hvilket betyder, at de kan bruges til at erstatte den tilsvarende originale komponent. Dette er i overensstemmelse med EU-forordning 461/2010, som tillader brug af OE-ækvivalente komponenter til vedligeholdelse af køretøjer, selv i garantiperioden, uden at det går ud over selve garantiens gyldighed.
 
Brembo har over 50 års erfaring som partner for verdens mest prestigefyldte bilproducenter og udvikler og producerer sine produkter til eftermarkedet med samme omhu og præcision som originale udstyrsdele.
 
Alle Brembos produktionsanlæg, hvor både OE og reservedele fremstilles, er godkendt af de respektive bilproducenter.
 
Fra design og konstruktion til støberiet, fra bearbejdning til distribution og fra udvikling af friktionsmaterialeblandinger til presseprocessen overvåger Brembo hvert trin i produktionsprocessen i mindste detalje for at sikre, at deres produkter fuldt ud overholder de mest krævende kvalitetsstandarder hos verdens førende bilproducenter.
 
Brembo-fabrik, der viser den samlelinje og de maskiner, der anvendes.

Er der andet, du vil spørge om?

Kontakt Brembos tekniske supportteam. Vores teknikere vender tilbage til dig hurtigst muligt!
Tilbage til indekset
Sådan vælger du det rigtige produkt
Læs næste artikel
Homologeringscertifikater for Brembo Max- og Brembo Xtra-bremseskiver
Privatlivspolitik">