Hvad er PR- og ORGA-numrene?

Før du køber et Brembo-produkt, skal du kontrollere, at det er kompatibelt med din bil. I nogle tilfælde kan PR- og ORGA-numrene hjælpe dig med at tjekke kompatibiliteten.
 
Når du bruger søgefunktionen i Brembos produktkatalog til at finde den komponent, du har brug for, kan du nogle gange få en liste over forskellige produktnumre, hvorfra du skal vælge den komponent, der er kompatibel med din bil.
 
 
Sådan kontroller du, hvilken komponent der er kompatibel.
 
Kolonnen "Køretøjsinformation" indeholder yderligere oplysninger, som gør det muligt at vælge det korrekte reservedelsnummer blandt de tilgængelige. Disse omfatter PR- og ORGA-numre.
 
PR-numre ("Primärausstattung" = "originalt udstyr") identificerer visse reservedele til VAG-køretøjer (Volkswagen/Audi-koncernen). Disse numre kan findes på de samme etiketter, som indeholder køretøjets identifikationsoplysninger, eller i køretøjets servicehåndbog.
 
ORGA-numre identificerer visse reservedele til køretøjer fra PSA-koncernen. De første 4 cifre i ORGA-numrene kan også findes på køretøjets identifikationsskilt.
 
Vis køretøjsoplysninger, der identificerer PR-numre
PR numbers
 
Vis køretøjsoplysninger, der identificerer ORGA-numre
ORGA numbers
 
Kolonne med køretøjsinformation
"Vehicle information" column
Det er vigtigt, at du vælger det rigtige produkt til din bil, hvis dit bremsesystem skal fungere korrekt. Sørg for at vælge det rigtige reservedelsnummer. 
 
 
 

Er der andet, du vil spørge om?

Kontakt Brembos tekniske supportteam. Vores teknikere vender tilbage til dig hurtigst muligt!
Tilbage til indekset
Sådan vælger du det rigtige produkt
Læs næste artikel
Hvad er det bedste valg til min bil, Max- eller Xtra-bremseskiver?
Privatlivspolitik">