Jeg har fundet to eller flere reservedelsnumre til min bil. Hvordan ved jeg, hvilket der er det rigtige?

Før du køber et Brembo-produkt, skal du kontrollere, at det er kompatibelt med din bil. Her finder du de oplysninger, du skal bruge for at kontrollere kompatibiliteten.
 
 
Hvis søgefunktionen i Brembo-produktkataloget, brugt med filtrene "køretøj" eller "nummerplade" (kan vælges med knapperne øverst til højre), finder mere end ét reservedelsnummer for den samme produktkategori (f.eks. bremseskiver, bremseklodser, Brembo Max-bremseskiver osv.), skal du kontrollere indholdet i den sidste kolonne til højre under overskriften "Køretøjsinformation".
 
For nogle køretøjer afhænger den korrekte reservedel af visse specifikke egenskaber ved selve køretøjet. Så hvis søgefunktionen giver dig en resultattabel med mere end én mulighed, skal du kontrollere oplysningerne i kolonnen "Køretøjsinformation" og sammenligne dem med oplysningerne i brugervejledningen til din bil. Disse oplysninger er i øjeblikket kun tilgængelige på engelsk.
 
 
Kolonne med køretøjsinformation
 
 
Hvis kolonnen ikke indeholder nogen oplysninger, betyder det sandsynligvis, at der findes en oliebehandlet og en UV-lakeret variant af komponenten til din bil.
 
Det er vigtigt, at du vælger det rigtige produkt til din bil, hvis dit bremsesystem skal fungere korrekt. Sørg for at vælge det rigtige reservedelsnummer.
 
 
 
 

Er der andet, du vil spørge om?

Kontakt Brembos tekniske supportteam. Vores teknikere vender tilbage til dig hurtigst muligt!
Tilbage til indekset
Sådan vælger du det rigtige produkt
Læs næste artikel
Er Brembo-reservedele udskiftelige og kompatible med originale udstyrskomponenter?
Privatlivspolitik">