Xtra-bremseklodser: ting, du måske ikke ved

Måske har du allerede hørt om det, men du ved måske ikke alt endnu.
Vidste du for eksempel, at Xtra-bremseklodser også kan monteres på standardbremseskiver?
 
Få mere at vide: det tager dig kun halvandet minut at læse!
 
Det perfekte par: Xtra-bremseklodser og Max-bremseskiver
Du ved det måske allerede, men hvorfor er Xtra-bremseklodser den ideelle partner til Max- og Xtra-bremseskiver? Brembo Group Product Manager, Stefano Previtali, forklarer: "Xtra-bremseklodser er fremstillet med den særlige blanding, BRM X L01, som er designet til at forbedre egenskaberne ved de effektive bremseskiver i Xtra- og Max-serien. Faktisk optimerer de deres ydeevneniveauer og pedalfornemmelse samt komfortniveauer og holdbarhed".
 
Enestående ydeevne …
Xtra-bremseklodsernes friktionskoefficient er stabil under alle anvendelsesforhold, hvilket giver en ensartet fordeling af temperatur og tryk, som forhindrer dannelsen af varme områder på bremsefladen og dermed vibrationer. De udmærker sig også ved den perfekte modulering af pedalresponsen, som giver total kontrol over bremsevirkningen og uovertruffen ydeevne for køreglæde.
 
... uden at gå på kompromis med komforten og sikkerheden
BRM X L01-blandingen har vist sig ikke kun at forbedre ydeevnen, men også at sikre maksimal komfort, hvilket gør den lige så fremragende til de mest intensive anvendelsesområder. 
Derudover er opretholdelse af konstante ydeevneniveauer under både høje temperaturcyklusser og efterfølgende kolde cyklusser den bedste garanti for en konstant og sikker bremseevne.
 
Indkørsel er vigtig!
Som alle andre komponenter i bremsesystemet er det afgørende, at Brembo Xtra-bremseklodserne indkøres korrekt. De første 200/300 km anbefaler vi at bremse gradvist og undgå kraftige og pludselige opbremsninger, da det kan kompromittere den perfekte tilpasning mellem bremseskiven og bremseklodsen.
 
De kan monteres sammen med standardbremseskiver, hvilket giver en fordel i forhold til en standardbremseklods.
Xtra-bremseklodser kan også bruges sammen med standardbremseskiver med en standardbremseflade (uden huller eller riller). I dette tilfælde garanterer de en højere friktionskoefficient end en standardblanding, samtidig med at de bevarer et fremragende komfortniveau og kilometertal under alle kørselsforhold. Som Stefano Previtali påpeger: "Vi skal huske, at Xtra-bremseklodser er resultatet af Brembos erfaring med sports- og high-end-biler, hvor komfort og overlegen ydeevne er et must".
 
De er ikke egnede til brug på banen – ikke engang lejlighedsvis.
Xtra-bremseklodser og Max- og Xtra-bremseskiver er udviklet og testet til performance-brug, men udelukkende på vejen. Til brug på racerbanen tilbyder Brembo produkter, der er dedikeret til denne specifikke brug i sit High Performance-sortiment, som vil opfylde alle førerens forventninger.
 
Vis Xtra-klodser samt Max- og Xtra-skiver

Er der andet, du vil spørge om?

Kontakt Brembos tekniske supportteam. Vores teknikere vender tilbage til dig hurtigst muligt!
Tilbage til indekset
Sådan vælger du det rigtige produkt
Læs næste artikel
Hvilken bremsevæske er den rigtige til min bil?
Privatlivspolitik">